|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir zamanlar, bazi sahtekar doktorlar ayni uc-kagidi; SUT icin yapmislardi, cocuklara sut icirmeyin, Dereotu ,Brokkoli, gibi sebzeler yedirin demislerdi.. Gunde 200ml sut'un karsiligi olan Kalsiyum'un, bu sebzelerin HER GUN; 2,5kilo yenmesi ile saglanabilecegini ise asla bahs etmemislerdi.. Sonra, dilleri bir yerlerine kacti!!!
|
|
![]() |
|
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba. Amazon.de sitesinden sipariş verdiğim zymafluor elime geçti. Son kullanma tarihi nisan 2018. 250 tablet olduğu için bu tarihten önce bitireceğiz. Sitedeki 13 satıcıdan 2 tanesi Türkiye ye satış yapıyor. Biber Expres ve cura verdi. Ben biber expresten aldım. Kargoyla birlikte 25 euro ödedim. Diğerinin sadece kargo ücreti 25 euro.
|
|
![]() |
|
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
Kargoyu dhl ile gönderdiler fakat yurtdışı kargolarını PTT teslim ediyor. Ve gümrükte reçete istiyorlar. PTT kargo takip sitesinde bulunan ukim mail adresine reçete , kimlik ve kargo takip numarasını göndermemi istediler , kar yağdığı için o dönem ilgilenemedim. Sonra bulunduğum ildeki gümrük Müdürlüğü ne reçete verdim. PTT den kargomu aldım. Siz geç kalmazsanız mail ile işi halledebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Ben reçeteyi dişçi bir yakınıma yazdırdım fakat aile hekimi de yazarsa kabul ediyorlar. Siparişi verir vermez reçeteyi yazdırırsanız 3 haftada ürün elinizde olur.
|
|
![]() |
|
Esmabetul ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esmabetul
Hocam yakınım bana fransadan getirecek zymaflour u biri 3yasinda diğeri 6 yaşında iki kızım var onlara nasıl kullanmak gerek hergun sabah aksammmi yoksa 1 mi teşekkürler
|
|
Herşey çocuklar icin
|
|
![]() |
|
ozan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
Sn. Yavrusu verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Kadir Bey, zymafluor için bir tanıdık hollanda da araştırdı. Orada da artık satılmadığı söylenmiş. Belçikada bulunur demişler oraya gitmiş. Belçikadan satın alırken, pek tavsiye edilmiyor bu ürün doktorunuz mu istedi özellikle diye sormuşlar. 0.25 mg olan aşağıdaki gibi z-fluor diye bir ürün vermişler. Bunu kullanmamızda bir sıkıntı olmaz değil mi? ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kullanabilirsiniz. Aynisi gibi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|