|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Tem 2016 Saat 08:30 |
|
Hep ayni sahtekarlik!! Eriskin referans degerlerini kullanip. boyle uc-kagit yapiyorlar. Sakin antibiyotik filan vermeyin, o doktor aptalin teki.. Noroloji filan da gerekmez..
|
|
![]() |
|
alpalp
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Tem 2016 Saat 23:27 |
|
Hocam oglumun atesi dun 39.5lara cikti. Atesi dusuremeyince hastaneye gittik. 2 saat aralikla gozleri yaklasik 1 dk sabit kaldi, bizi duymadi, hafif titreme ve agzinda biraz kopuklenme oldu. Bunlarda havaleymis. Bizi dun gece hastanede tuttular. Atesi 37.5 asla gecmeyecek dediler. Ateslenince ates dusurucu vermedigim icin doktorlar ve akabinde onlarin doldurusuyla ailem bana kizdi. Bogaz enfeksiyonu dendi. Bu kadar havale gecirmesinin sorumlusu ben oldum, cok bilmislik yapip cocuga zarar vermisim. Antibiyotigi veriyolar, 3 cesit ates dusurucu donusumlu kullaniliyor, 3 doktora goturduk belki sizin soylediginiz gibi ates konusuna yaklasan olur diye ama hepsi ates cikmaya baslayinca ates dusurucu verilmesi sart dedi. Suan beni kimse dinlemiyor ve ogluma surekli ilac veriliyor. Cok uzuluyorum :(( Cocugumu emanet edebilecegim bi tane doktor yok, tek care cocuklarimiz hastalanmasin diye dua etmek sanirim. Tum yardimlariniz icin tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Tem 2016 Saat 18:58 |
|
Her zaman soyledigim gibi; SAKIN Turk cocuk doktorlarina kanmayin.. Bir tek; Tip tahsilini Ingilizce kitaplardan yapmis, Ingilizcesi mukemmel olan bir doktor bulursaniz, belki.. Yoksa; ananevi Turk Tibbi ile hicbir halt olmaz...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|