Zymaflour |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Alaraoy
Üye Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2025 Saat 10:35 |
Hocam üç yas kızımda alt kök dişinde siyahlı gördüm. Altı aydan beridir düzenli fircaliyorum çok üzüldüm curumesine. Zymaflour u üç yaştan sonra kullanmanın etkisi olur mu en azından öteki dişler için
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bulabilirseniz kullanın. Dışardan getirtmeniz gerekecek.
Maalesef; Türkiye'de, çocukların dişleri çürüsün de Dişciler daha fazla para kazansınlar diye bu ilaç cahil Sağlık Bakanlığı tarafından yasaklanmıştır! Halbuki, bir zamanlar Türkiye 'de Dentifluor adı ile Fluor tablet imalatı bile vardı. Hepsi yasaklandı. SONUÇ: Aileler korkunç masraflara giriyorlar. Çocuklar acı ve eziyetler çekiyorlar. Küçük çocuklarda, anestezi uygulanıyor ve ölümler oluyor!! Sağlık bakanlığı KINA YAKSIN! |
|
Alaraoy
Üye Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Allah korusun 😔 hocam peki kaç paket içmeli eğer bulabilirsem. Avusturya da yaşayan bir ablam var ona sorarım ama Nisan da gelecek.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|