|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yarenhelin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Tem 2016 Saat 21:06 |
Hocam merhaba
Zymaflour u interbettn sipariş veriyorduk ama su an Satılmıyor. Sanki ithal edilmesi engellenmiş gibi. Hem size hemde sitedeki diğer arkadaşlara soruyorum yakın zamanda alan var mı? Yerine baslka bi ilaç ne alalım hocam ? |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba ana sayfada zymaflour bulmak icin yazan konu basligindan faydalanabilirsiniz uzun süredir Türkiyede yok hep yurtdisindak aldik . Kolay gelsin bu vesileyle bu flourla bizi tanistiran kadir hocamizada bir kere daha teşekkür ederim sayesinde iki cocugumda hic dis sikintisi yaşamadım iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
Yarenhelin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap için çok tteiekkür ederim ben de ebay sitesinden aldım hep ancak en son denediğimde yerel kısıtlamalar
Sebebi ile işleme onay verilmedi. Birkez daha deneyeceğim bakalım baska bi sitede de satış göremedim |
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
Almanya Avusturya BulgaristanFransaİsviçre italya gibi ülkelerden getirtiyorum tanıdıklara sipariş verip.
|
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dunyanin her memleketinde var, bir tek Turkiye'de; "yassah".... Varmi bizim Saglik Bakanligi gibisi??
Disciler lehine HALKINA KAZIK ATAN devletin oldugu, dunyadaki tek ulkeyiz..
|
|
![]() |
|
akaco ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
merhaba
malesef artık türkiyede yaşayanlar ebay üzerinden zymaflour alamıyor. Sebebi ise BBDK'nın PAyPal'un türkiyedeki faaliyetlerine son vermesi Ebay sadece Paypal ile kabul ediyor. Fakat yurtdışında tanıdığı olanlar fazla getirme imkanı olanlar forumda ihtiyacı olan kişilere satabilir böylece herkes birbirine yardımcı olmuş olur. Tabiki yurtdışında eczanelerden ilaç alırken toplu alımlarda bir sınır varmı yada gümrükde sorun çıkarmı o konuda bir bilgim yok. Saygılarımla.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|