|
Zymaflour Kullanımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mervmerv ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2019 Saat 10:40 |
Merhabalar Hocam,
20 aylık oğlum için Zymaflour getirteceğim. Doz ile ilgili yanlışlık olmaması açısından size sormak istedim. 24 aya kadar 0.25 mg olan, 2 yaşından sonra da 0.5 mg değil mi? Bir de eski maillerde kaç tablet kullanılması gerektiğini bulamadım. Cevaplarınız ve vaktiniz için şimdiden teşekkürler. |
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zymafluor'un: 0,25mg- 0,50mg- 0,75mg -1,00mg sekilleri vardir.. Buna gore verin. 2 yasindan sonra: 0,25'lik varsa, 2 tablet, 0,50'lik ise 1 tablet verin. |
|
![]() |
|
mervmerv ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Hocam öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum, iyiki varsınız, eski bi hastanız olarak size buradan ulaşabilmek çok büyük mutluluk. Yukarıda belirttiğim gibi yurtdışından (Almanya’dan) Zymafluor getirtmek istedim. Ancak eczacı gelmesi uzun süreceğinden Zentiva 0,25 mg vermiş. Kullanmamızda bir sakınca var mıdır danışmak istedim. Bir de 20 aylık bir bebeğin diş temizliği nasıl yapılmalı? Macun kullanmalı mı (0-3 yaş için olanlardan)?
Bir de son olarak arasın ön dişlerinde beyazlıklar oldugunu fark ettim, 15-20 gün kadar bir mendile çok hafif diş macunu (normal)sürüp iyice duruladıktan sonra siliyorduk, bu flor birikmesine sebep olur mu bu kadar çabuk? Bir de bu durumda flört tableti kullanmamda bir sakınca var mıdır? |
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Flor tableti*, kusura bakmayın hocam telefon kendisi düzeltme yapmış.
|
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zentiva, firmanin adi.. Urunun adini yazin.. Sadece su ile ve bebekler icin olan firca ile temizleyebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Fluoretten 0.25 mg Hocam |
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Simdi oldu!! Boyle bir ilacin Turkiye'de satildigindan haberim yoktu. Kullanabilirsiniz. Fiyati nasil? Makulmu? Imalati nerede? Bu ne demektir? Demek ki Fluor tedavisi zararli degilmis! Goruyorsunuz degilmi, Saglik bakanligi bile hatasindan dondu, bakalim disciler ne zaman donecekler. Arkamdan bana laf eden PUSTLARA selam olsun....
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
Hocam bana bu ilaç Türkiye de değilde Almanya'da n gibi geldi inşallah arkadaş cevap verirde turkiyedeyse bizlerde ulaşırız hemen ya. Yoksa bulamıyoruz artık
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|