|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0.50 lik 100 luk tube diyor hocam
o zaman ben bundan 5.5 yasindaki kizima 2 tane mi vericel gunde hani Tr deki 0.25 likden 4 taneydi ya almammiz gereken , 0.50olunca sayi dusermi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120405 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhim olan; tablet sayisi degil, Miligram miktaridir... 4 yasindan buyuk ve dis fircalamasi pek muntazam degil ise, 2 tane; 0.50mg verin. Muntazam dis fircalayanlara, bir gun tek, bir gun cift verin.
|
|
![]() |
|
ömer mirza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Hocam Merhaba;
Samsundaki bütün eczanelerintelefonunu döktüm ve tek tek aramamın neticesinde 4 kutu zymafluor buldum.sorum şu 6 aylık oğluma ne kadar suyun içinde eritipte vermeliyim.Birde ben 27 yaşındayım malüm çürük,dolgu vs.var bendede bende kullansam bu saatten sonra faydası olurmu. Bilseydim bu zmana kadar kullanırdım hiç duymamıştım gerçi eczacı bile bilmiyor diyoki 10 yıldır bu işin içindeyim ilk defa duyuyorum diyor çok şaşırdım. Saygılarımla... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120405 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zymafluor vermek, kimsenin isine gelmiyorda ondan... Bu sayede, siz masraf yapmadikca, onlara zarar yaziliyor...
15 yasindan sonra disler Fluor tutmazlar, siz gec kaldiniz. Ben'82den beri butun hastalarima yaziyorum... Benim hastam olsa idiniz, tek disinizde curuk olmazdi.. Ilaci erittiginiz su miktari hic onemli degil... Sadece, sut ve sut mamulleri ile yanyana vermeyin. |
|
![]() |
|
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 181 |
Hocam bende ilk kez duyuyorum bu tableti.benim oğlumda yaklaşık 3 yasinda hatta flour zararli die duymustum macunumuzu bile florürsüz aliyorum:( bide bazi sitelere baktim dis hekimleri önermiyormus.sadece fırçalamak yeterli die yazmislar
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yerseniz.... 60'li yillarda, Amerika'da "icme sularina" Fluor ilave edilmeye baslandiginda, buradaki discilerde kiyametleri koparmislardi... Bu sebeple, Amerika'da, cis curugu cok nadirdir... Turkiye de, icme sularina Fluor ilavesi, "Bir HAYALDIR"..Bizde halk, devletin umurunda bile degildir.
Amerika'da hukumet: .... and that goverment OF THE PEOPLE, BY THE PEOPLE and WITH THE PEOPLE dir... (Abraham Lincoln Gettysburg nutku) |
|
![]() |
|
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 181 |
Simdiden sonra eger bulabilirsem verebilirim dimi?cokmu gec kalmış oluyoruz 3yasinda.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zararin, neresinden donseniz, kar kardir.. Gec baslayanlar, 10 yas sinirini, 16 yasa kadar uzatabilirler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|