|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam cevap için teşekkür ederim arkadaş parası önemli değil demiş ama araştırmadan söylediğini varsayıyorum
![]() |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1750 |
birde hocam bu söylediğiniz d flour D-fluoretten 500 i.e. bu şekildemi alıcaz birde bunun dozunu nasıl ayarlayabiliriz teşekkür ederim |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3357 |
hocam valla kendimden utandim arkada$lar bulmak için parçalaniyor bulamiyor bende bulma sorunum yok vermeyi unutuyorum hep :(
hocam gundeki almasi gereken dozu bi sefrde versek olurmu, yada bi gun unuttugumuzda ertesi gun iki fazla versek tabletden .. |
|
![]() |
|
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
febaa araştırma sonucun için çok teşekkürler.aydınlattın beni.
![]() |
|
![]() |
|
esya ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 439 |
Muadili D-fluor muş 15 tl 30 tablet var içinde. Tabi kullanımını günlük 1 tablet düşünürsek 1 aylık...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120405 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zymafluor:400 tablet; 4 veya 5TL idi...
1- D-Fluoretten500 icinde: 0.25mg Fluor. 500Unite D vitamini var. Ilk 2 sene kullansaniz bile, 2 yasindan sonra 2 tablet vermeniz gerekecek... 4 yasindan sonra ise, 3 veya 4 tablet vermeniz gerekecek.. Bu hem cok pahaliya gelir, hemde, D-VITAMINI DOZU FAZLALASMIS OLUR. 2- 100 Tablet; $40 nasil olur??? Sakin 1000 tablet olmasin... Zira 1000'lik kutu var... Ben hic 100 tabletlik Zymafluor duymadim.. 1000 tablet bile olsa, gene pahali.. Acaba Almanya'da kac para? ilac firmasi tabiiki, 4-5 TL'ye ilacini satmak istemez.. Kesin; Saglik bakanligindan Sabote ediliyor, kasten duzgun fiyat vermiyorlar.... 3- Bir gun atlamanizin bir sakincasi yok, toptan vermeyin... Illaki verecekseniz, ertesi gun: sabah-aksam, iki dozda verin. 4 yasindan buyuk olup, gunde 3-4 tablet veya 2 yasindan buyuk olup; gunde 2 tablet alanlar, bir seferde alabilirler... Hatta, Zymafluor'un, 0.50mg, 0.75mg. ve 1mg.lik dozlari bile vardir... Yasa gore bu sekilde artan dozlardaki tabletleride kullanabilirsiniz..Tabii, Turkiye'de milletin (daha dogrusu doktorlarin) kafasi karisir, fazla dozda ilac verilir diye; 0.25mg haricindeki tabletleri getirtmiyorlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Mar 2014 Saat 19:13 |
|
![]() |
|
spancm ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 360 |
Hocam malesef saglikci oldugum halde bende bulamiyorum fakat guzel bir haber aldim uretimi kapanmis gorunmuyor yani bu simdilik uretilmiyor fakat yine uretime gecilecek anlamina geliyor.sanirim soylediginiz dogru fiyat politikasi...
|
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3357 |
hocam ben burda bakdim fiyata
100 luk kutu 2 euro idi , odami 100 luk deildiki :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|