Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - zymaflor bulamama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumzymaflor bulamama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1750
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2014 Saat 08:10
hocam cevap için teşekkür ederim arkadaş parası önemli değil demiş ama araştırmadan söylediğini varsayıyorumSmilecunku yurtdığından ılac satan bır sıtede bızım kullandıgımız fluorun 100 tabletı 40 dolar d-flour 90 tablet oda sanırım 30 tl falan( bu fıyatı bır turk sıtesınden buldum) 
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1750
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2014 Saat 08:15

birde hocam bu söylediğiniz d flour D-fluoretten 500 i.e.   bu şekildemi alıcaz birde bunun dozunu nasıl ayarlayabiliriz teşekkür ederim

Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3357
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2014 Saat 10:03
hocam valla kendimden utandim arkada$lar bulmak için parçalaniyor bulamiyor bende bulma sorunum yok  vermeyi unutuyorum hep :(

hocam gundeki almasi gereken dozu bi sefrde versek olurmu, yada bi gun unuttugumuzda ertesi gun iki fazla versek tabletden ..
Yukarı Dön
amara Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı amara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2014 Saat 10:13
febaa  araştırma sonucun için çok teşekkürler.aydınlattın beni. KizBebek ancak kendi adıma söyleyeyim yeter ki dişlerini sağlamlaştıracak bir şey olsun parasını düşünmem.tabi gene kendi adıma dediğimi belirteyim.

Yukarı Dön
esya Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 439
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2014 Saat 12:01
Muadili D-fluor muş 15 tl 30 tablet var içinde. Tabi kullanımını günlük 1 tablet düşünürsek 1 aylık...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120405
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2014 Saat 19:07
Zymafluor:400 tablet; 4 veya 5TL idi...
1- D-Fluoretten500 icinde: 0.25mg Fluor. 500Unite D vitamini var. Ilk 2 sene kullansaniz bile, 2 yasindan sonra 2 tablet vermeniz gerekecek... 4 yasindan sonra ise, 3 veya 4 tablet vermeniz gerekecek.. Bu hem cok pahaliya gelir, hemde, D-VITAMINI DOZU FAZLALASMIS OLUR.
2- 100 Tablet; $40 nasil olur??? Sakin 1000 tablet olmasin... Zira 1000'lik kutu var... Ben hic 100 tabletlik Zymafluor duymadim..
1000 tablet bile olsa, gene pahali.. Acaba Almanya'da kac para?
ilac firmasi tabiiki, 4-5 TL'ye ilacini satmak istemez.. Kesin; Saglik bakanligindan Sabote ediliyor, kasten duzgun fiyat vermiyorlar....
3- Bir gun atlamanizin bir sakincasi yok, toptan vermeyin... Illaki verecekseniz, ertesi gun: sabah-aksam, iki dozda verin. 4 yasindan buyuk olup, gunde 3-4 tablet veya 2 yasindan buyuk olup; gunde 2 tablet alanlar, bir seferde alabilirler...
Hatta, Zymafluor'un, 0.50mg, 0.75mg. ve 1mg.lik dozlari bile vardir... Yasa gore bu sekilde artan dozlardaki tabletleride kullanabilirsiniz..Tabii, Turkiye'de milletin (daha dogrusu doktorlarin) kafasi karisir, fazla dozda ilac verilir diye; 0.25mg haricindeki tabletleri getirtmiyorlar.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Mar 2014 Saat 19:13
Yukarı Dön
spancm Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 360
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı spancm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2014 Saat 00:01
Hocam malesef saglikci oldugum halde bende bulamiyorum fakat guzel bir haber aldim uretimi kapanmis gorunmuyor yani bu simdilik uretilmiyor fakat yine uretime gecilecek anlamina geliyor.sanirim soylediginiz dogru fiyat politikasi...
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3357
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2014 Saat 00:47
hocam ben burda bakdim  fiyata
100 luk kutu 2 euro idi
 , odami 100 luk deildiki :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.