Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zorla şurup içimek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumZorla şurup içimek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 539
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özüdoğru Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zorla şurup içimek
    Gönderim Zamanı: 04 Şub 2015 Saat 18:03
Hocam kızım 38 aylık ve şurup içmek konusunda kendiliğinden bir fobisi oldu. Ateşi çok yükseldiğinde sırf rahatlamak için ateş düşürücü vermek istedim ama doktoru bana dedi ki sakın zorla içirme sen zorla verdiğin için o çıkarmak ister kendini zorlar kusmak ister bu sefer Allah korusun ciğerlerine kaçar daha beter olur sakın zorla verme ikna edersen bir kaşık ver dedi. Gerçekten şurup içmeye zorladığımda kusuyor çıkarmak istiyor ciğerlere kaçma diye bir olay yaşanır mı bunu öğrenmek istedim. arkadaşalarımın çocukları şurupları resmen yalayarak içiyor bizimkisi asla ve asla yanaşmıyor zorunlu kaldığımda elbette zorlayacağım ama bu ciğerlere kaçırma olayı gerçekten doğrumu anlıyamadım ve size sordum saygılarımla.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2015 Saat 19:04
Kusma esnasinda, nefes alirsa, Akcigerlere kacar... Buda bir tek, suuru kapali kimselerde olur. Siz ne bakiyorsunuz, Turk doktorlarinin uydurmalarina!!!
Fitil denedinizmi?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.