|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ifakat ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9866 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1942
ilalcim bunada bir bak istersen
![]() |
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
![]() |
|
tuba ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 804 |
![]() |
evet kız bebeklerde ıdrar yolu enfeksıyonu oluyo.benımkı sık atlatıyo.ne kadar temız de tutsam oluyo..hatta 9 gün kaka yapmadı doktor lavman verdi.2 dk sonra yaptı.çocuk patlayacaktı nerdeyse.bı de normal fitil degıl de gliserınlı olan var o da bebek için. o da yaptırıyo k.ns.k adı. kız bebeklerde kabızlık sık görülürmüş. ama ıdrar yolu enfeksıyonuyla alakalı degıl bence. enfeksıyon olan bebek te çok aglıyo.çok yanıyormuş.. bizim idrar tahlılınde çıkmıyo bişey,ama idrasr kültüründe çıkıyor enfeksıyon.bilirsin ikisi farklı şeyler
|
|
![]() |
|
oykunaz ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2376 |
![]() |
ilacim benim kızım öyküde anne sütü aldığı vakit kakasını 3-4 günde bir yapardı bende senin gibi çok araştırdım çok doktora gittim çok kafama taktım diyebilirim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ÜLKÜ ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 290 |
![]() |
Merhaba
Bizim de doktorumuz 7 güne yapmaması kadar normal diyordu.Sakın müdahale etmeyin zeytinyağlı çubukla demişti.Kasların güçlenmesini zorlaştıırıyormuş.Karnını daha doğrusu kasık bölgesini elleyin yumuşaksa mesele yok demişti.Tabi sakin zamanında ağlarken falan değil.Hiç bence idrar tahliliyle falan uğraşma ![]() Kolay gelsin |
|
![]() |
|
ilal ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3036 |
![]() |
içimde şüphe kalmasın diye idrar tahlilini yaptırdım...birşeyi yokmuş...normal olduğunu çok yerde okudum fakat merak ettiğim kaka yapamaması gaz sancısı gibi sıkıntı yapıyormu idi...o dönemdeki ağlamaları epey gözümü korkuttu.
gazını çıkarıyor artık diye çörek otunu bırakmıştım..şimdi yine veriyorum çörek otu suyundan kakasını yapıyor.. |
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
![]() |
|
ÜLKÜ ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 290 |
![]() |
Kaka yapmadığı günlerde Deniz de biraz huysuz oluyordu bazen.Gaz masajı yapıyordum iyi geliyordu.Yatarken ayaklarını karnına ittiriyordum sonra karnına dairesel hareketler sonra gene karnına ittiriyordum.Sonra karnını aşagı dogru ovalıyordum tekrar ayaklarını kanına ittir...
5 -10 dk bebek sıkılana kadar tavsiye ederim ![]() Düzenleyen ÜLKÜ - 27 Oca 2009 Saat 17:10 |
|
![]() |
|
didemkız ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() |
Benimki 9.5 aylık anne sütünü bıraktı.Ama günde 4-5 kere kaka yapıyo sizinkinin tersi.Ben yediriyorum o alttan çıkarıyo anlamadım gitti çok yediriyorum desem kilolu değil.Yaparkende zorlanıyo uzun sürmüyo ama yaparken ağlıyo bazen.
|
|
![]() |
|
ilal ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3036 |
![]() |
maşallah de kuzuna..inan kaka yapmaması ondan çok beni yoruyor:) |
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|