Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - zor kaka yaşayan varmı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuzor kaka yaşayan varmı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Konu: zor kaka yaşayan varmı?
    Gönderim Zamanı: 25 Oca 2009 Saat 18:27
anne sütü ile beslenen bebeklerde 4-5 günde bir kaka yapması normalmiş...
eylül son zamanlarda saatlerce ıkınarak yapıyordu..bu gün geceden beri kaka yapmasını bekliyorum...korkum 4-5 günde bir yapması..inşallah böyle olmaz..olursada hazırlıklı olayım diyorum..aranızda bu sorunu yaşayan varmı?neler yaptınız..
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2009 Saat 18:37
cnm bizimde öyle sorunumuz vardı,hatta yedi sekiz aya kadar böyle devam ett,,hoş ben sorun diyorum ama dr. normal olduğunu söylüyodu,yani seha kabız değildi,yapınca baya sulu ve çok yapıyordu,ama bazan tam 7 gün arayla yapmadığını hatırlıyorum,bu yüzden sizin başka probleminiz yoksa sanırım süt içerken böyle olması doğal.
yanlız ek gıdaya geçince daha sık oluyo,işte biz çok geç başladığuımız için ek gıdaya sehanın baya sürmüştü dediğim gibi.
kolay gelsin sana cnmSmile
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2009 Saat 18:55
peki çok huzursuz oluyormu o arada...gaz sancıları gibimi?
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2009 Saat 19:03
canım ben seha'da hiç gaz sıkıntısı çekmedim çok şükür,çevremde büyükler görür ve işte gaz için şunu yap bunu dene derlerdi,şaşırırddım gaz sancısı nasıl diyeLOLama tabi her çocuk farklıdır,yani o konuda pek bi bilgim yok cnm.
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2056
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2009 Saat 20:00
yaklaşık 2 haftadan beri kabızlık sorununu bizde yaşıyoruz. 3-4 günde bir yapıyor ama beton gibi yapıyor. ek gıdaya geçtiğimizde bile bu kadr sorun olmamıştı. şimdilik sürekli zeytinyağı veriyorum. eğer bi kaç gün daha sürerse doktora gitmeyi düşünüyorum
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2009 Saat 20:13
bizimki kabızlık değil..yaptımı sulu yapıyo...ah bir yapsa...siz madem katı gıdalara geçmişsiniz günkurusu kayısı kaynatıp suyunu içirsene ..
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2009 Saat 20:29
Canim zor kaka her bebegin yasadigi seyler. Eymen gecen gun 1 hafta olmustu sanirim belki biraz daha fazla... Kabizlik degil bu. Yaptigi zaman sari ve civik sulu yapiyor. Eger kakasi yesilse (ki bu cok yediginden) o sanci yapiyordur, yani cok yemek. Eymen ikiniyor ikiniyor yapamazsa mudahele ediyorum. Dun mesela, yapmamisti yine. Biraz fitil koydum, biraz masaj yaptim, bisiklet hareketi filan yaptirdim, yapti kakasini...

Bu olacak buna mudahele edemezsin ki uzuluyorsun. 4-5 gunde yaparsa bile bu da normal, bunu aza indiremezsin ki yapsin diye...
Zamanla duzene koyuyorlar zaten, merak etme.

Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2009 Saat 21:37
yaşasın yaptı kakasını....eylül kakasını yapabilmek için daha bir hırsla sarılıyo memeye..gaz sancısındada böyleydi..şayet 4-5 gün yapmazsa daha çok isteyecek memeyi..oda dediğin gibi hem sancı yapıyor hemde reflü...başlıyor avazı çıktığı kadar bağırmaya..birde geçen hafta yaşadıklarımdan gözüm çok korktu...artık evde eylülle yanlız kalmaya korkar olmuştum...
müdahale etmeye çekiniyorum.kadir bey ıkınırken makatını serbest bırakmayı öğreniyor demişti...şayet müdahele edersem bu öğrenme işinde yanlış öğrenmesinden çekiniyorum...

birde idrar yolu enfeksiyonuda zor kakaya sebep olurmuş.yarın bir tahlil yaptıracağım...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.