Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - zırt pört  röntgen.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumzırt pört röntgen.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 495
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı haydibebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: zırt pört röntgen.
    Gönderim Zamanı: 07 Oca 2016 Saat 15:57
Kızım 5 yaşında. Doğduğunda beri toplam  kaç röntgen  hatırlamıyorum  ama.su son 4 ayda bigün 4.röntgeni  cektirdim. 1 kalça röntgeni 1 dis röntgeni, 1 akciğer  röntgeni. Bugün de kusma ve karın  ağrısı  şikayeti ile gittik.barsaktan  sesler geliyor  dedi.bi röntgen le barsaklara  bakalım  dedi. .dedim çok sık oldu.o da dedi ki bazı çocuklara  hergün  çekiliyor. Sizce  gerekli bi röntgen  mi?bu kadar  röntgen in zararı olmaz mı? 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı haydibebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2016 Saat 16:01
Bugün  barsaklara  röntgen  çekildi. Bence ultrason la bakilabilirdi. .Bu nedir bizim çocuklarımız ÖNEMSİZ mi ?ahmet kucukrasim  in yazisinda  18 yaşına kadar  7 8 kere röntgen  çektirmek  bile endişe verici  diyor. Biz napalım  bizim 10 filan olmuştur  heralde.belki 12.4 ayda 4 kere😔kadir bey çok tedirginim. .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118286
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2016 Saat 19:10
Doktorunuz, sahtekarin teki... Anlasilan, Rontgen laboratuvari, bu sahtekari iyi yemliyor..
Bakin ben bunlara; alenen SAHTEKARSINIZ diyorum hic itiraz eden oldumu??
Suratlarina tukurseniz, "Yagmur yagdi" diyecek cibilliyette, karaktersiz insanlar.
Dogrudur, her Rontgen cektirdiginizde, RISK artiyor.
35 senelik serbest meslek hayatimda, cektirdigim Akciger filmi sayisi; toplam, 20'yi gecmez.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı haydibebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2016 Saat 21:13
Dr röntgen  deyince  itiraz edemiorsunuz  ..napalım radyasyonu vücuttan atmak için? Of  ya kanser  olursa kızım allah korusun. .Kadir bey kendimi de çok suçlu  hissediyorum. .Dış röntgeni  zararsizmis  bu doğru  mu.peki? Kendimi kötü hissediyorum. .peki bu yasa kadar en çok kc tane çekilmiş olmalıydı. .offf ne yapmalıyım. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı haydibebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2016 Saat 21:15
Ahmet kucukrasim  7 8 tane diyor ya 18 yaşına kadar. Peki  bizim şimdiden  10 oldu napicaz.? Bi daha röntgen  dediklerinde cektirmyei  kabul etmeyelim mi?hangi durumlarda  cektirelim  ltf yardim edin😦😕
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı haydibebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2016 Saat 21:50
Şimdiye kadar akciğer röntgeni  3 kere çekildi. .ve 2si geteksizdi. .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118286
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2016 Saat 04:23
Rontgen; X-isinlari ile salisir.. Radyasyon veya Radyoaktivite ile alakasi yoktur.
Bu sebeple, Radyoaktivite tedavi eder gibi bir tedavisi yoktur.
Bundan sonra, oyle vara-yoga Rontgen cektirmeyin..
Eski maillerimi okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.