|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
haydibebek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 495 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2016 Saat 15:57 |
Kızım 5 yaşında. Doğduğunda beri toplam kaç röntgen hatırlamıyorum ama.su son 4 ayda bigün 4.röntgeni cektirdim. 1 kalça röntgeni 1 dis röntgeni, 1 akciğer röntgeni. Bugün de kusma ve karın ağrısı şikayeti ile gittik.barsaktan sesler geliyor dedi.bi röntgen le barsaklara bakalım dedi. .dedim çok sık oldu.o da dedi ki bazı çocuklara hergün çekiliyor. Sizce gerekli bi röntgen mi?bu kadar röntgen in zararı olmaz mı?
|
|
![]() |
|
haydibebek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 495 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün barsaklara röntgen çekildi. Bence ultrason la bakilabilirdi. .Bu nedir bizim çocuklarımız ÖNEMSİZ mi ?ahmet kucukrasim in yazisinda 18 yaşına kadar 7 8 kere röntgen çektirmek bile endişe verici diyor. Biz napalım bizim 10 filan olmuştur heralde.belki 12.4 ayda 4 kere😔kadir bey çok tedirginim. .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Doktorunuz, sahtekarin teki... Anlasilan, Rontgen laboratuvari, bu sahtekari iyi yemliyor.. Bakin ben bunlara; alenen SAHTEKARSINIZ diyorum hic itiraz eden oldumu?? Suratlarina tukurseniz, "Yagmur yagdi" diyecek cibilliyette, karaktersiz insanlar. Dogrudur, her Rontgen cektirdiginizde, RISK artiyor. 35 senelik serbest meslek hayatimda, cektirdigim Akciger filmi sayisi; toplam, 20'yi gecmez.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
Dr röntgen deyince itiraz edemiorsunuz ..napalım radyasyonu vücuttan atmak için? Of ya kanser olursa kızım allah korusun. .Kadir bey kendimi de çok suçlu hissediyorum. .Dış röntgeni zararsizmis bu doğru mu.peki? Kendimi kötü hissediyorum. .peki bu yasa kadar en çok kc tane çekilmiş olmalıydı. .offf ne yapmalıyım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
Ahmet kucukrasim 7 8 tane diyor ya 18 yaşına kadar. Peki bizim şimdiden 10 oldu napicaz.? Bi daha röntgen dediklerinde cektirmyei kabul etmeyelim mi?hangi durumlarda cektirelim ltf yardim edin😦😕
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
Şimdiye kadar akciğer röntgeni 3 kere çekildi. .ve 2si geteksizdi. .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Rontgen; X-isinlari ile salisir.. Radyasyon veya Radyoaktivite ile alakasi yoktur. Bu sebeple, Radyoaktivite tedavi eder gibi bir
tedavisi yoktur. Bundan sonra, oyle vara-yoga Rontgen cektirmeyin.. Eski maillerimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|