Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
kübRAbia
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 893
|
Gönderim Zamanı: 16 Haz 2012 Saat 02:34 |
rabbim isteyen herkese tattırsın bu muhteşem duyguyu,hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
|
|
 |
Fıstık
Kıdemli Üye
Puanlar: 53
|
Gönderim Zamanı: 16 Haz 2012 Saat 09:35 |
sedesa Yazdı:
Kızlar uzun zamandır sabırla bekleyen arkadaşımız Zeynep82 hamile.... herkes müjdeyi duysun istedim....  |
Hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))))))))))))))))))))))) rabbim çabucak 9 ayı geçirip kucağına almayı nasip etsin
|
 |
zeyn82
Katılımcı Üye
Puanlar: 11
|
Gönderim Zamanı: 16 Haz 2012 Saat 22:53 |
sedesa Yazdı:
Zeynepçim artık cetvelini de değiştirsen iyi olur artık....
|
 evet canım haklısın , şaşkınlıktan ne yaptığımı bilmiyorum.birazdan değiştireceğim
|
|
 |
zeyn82
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 Haz 2012 Saat 22:54 |
Fıstık Yazdı:
sedesa Yazdı:
Kızlar uzun zamandır sabırla bekleyen arkadaşımız Zeynep82 hamile.... herkes müjdeyi duysun istedim....  |
Hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))))))))))))))))))))))) rabbim çabucak 9 ayı geçirip kucağına almayı nasip etsin |
sağol canımmmm teşekkür ederim
|
|
 |
zeyn82
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 Haz 2012 Saat 22:54 |
kübRAbia Yazdı:
rabbim isteyen herkese tattırsın bu muhteşem duyguyu,hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım  |
çokkk teşekkür ederim canım
|
|
 |
sedesa
Altın Üye
Puanlar: 256
|
Gönderim Zamanı: 17 Haz 2012 Saat 08:32 |
Zeynepcim güne hamile olarak kalkmak nasıl bir duygu????
|
|
 |
zeyn82
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Haz 2012 Saat 20:13 |
sedesa Yazdı:
Zeynepcim güne hamile olarak kalkmak nasıl bir duygu???? |
süpeeeerrrrrrr  ama hala çok şaşkınım canım, sabah uyanır uyanmaz aklıma geldi hemen, zaten acıkarak uyanıyorum 2 gündür.hemen kahvaltı yapıp geri yattım. 3 saat daha uyumuşum  göğsümdeki damarlar iyice belirginleşti, kasıklarım ara ara ağrıyor, bana kendini tekrar tekrar hatırlatıyor.bugün biara 5 sn kadar baş dönmesi yaşadım , deli gibi sevindim  sadece şuan için zor olan sürekli esniyorum, umarım bu durum çok hızlı bir şekilde geçer çünkü işim gereği çok dinamik olmak durumundayım. temmuzda tatile çıkacağız,bikini almaya gittik bugün eşimle.aman allahım,2 beden büyük almak zorunda kaldım , gerçekten inanılmazzzz...benim göğüsler aldı başını gidiyor bir de görseydim mercimeğimi içim çok rahatlayacak inşallah canım
|
|
 |
didemce
Kıdemli Üye
Puanlar: 782
|
Gönderim Zamanı: 18 Haz 2012 Saat 02:03 |
hayırlı olsun...Rabb'im kolay hamilelik geçirip sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşAllah.
|
TEYZESİNİN PRENSESİ  ANNESİNİN Bİ'TANESİ
|
 |