Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zayıflama Kemeri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuZayıflama Kemeri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SevaL Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 131
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 14:45
Walla ben henüz başlamadım zayıflama şeylerine oğluşum çok ufak süt falan kesilir diye korkuyorum ama çokda istiyorum hamilekalmadan önce 60 kiloydum 86 kilo ile doğuma girdim 10 kilom gitti şimdi 74 kiloyum bilmiyom nası verecem herif başımın etini yiyo şişko diye :(:(:(
Yukarı Dön
Efenin annesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 14:50
Zayıflama kemeri işe yarasa ben de alayım. Zayıflama çayını da bir gün yapıp içtim ama sanırım işe yaramadı:) 4 ü doğumdan sonra olmak üzere 17 kg fazlam var. Süper doktorum 4. haftadan sonra mekik çek dedi, 3 hafta sürekli memkik ve spor yaptım, sayesinde sezeryan sancılarım bir türlü geçmedi ve kanamam oldu. Ne diyet ne spor bol bol emziriyorum. İşe başlayınca veririm kiloları artık.
Efe ile bir gün bir an gibi geçiyor:)
Yukarı Dön
SevaL Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 131
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 14:56
sezeryan doğuran adam nasıl mekik çeksin değil 4 haftada 3 ayda bile çekse zararlı iç dikişler iyleşmiyor ablacım
Yukarı Dön
AyseUlusal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 310
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 15:07
Zayıflama kemerini bi arkadaşım kullandı TV de çıkan reklamdan görüp.Karnına takıyordu terletiyordu ve titretiyordu.Ama orda gösterdiği gibi özgürce kullanamadı hareket halindeyken kullanamıyordu.On gün kadr kullandıktan sonra müthiş bir karın ağrısıyla doktorda aldı soluğu.Kesin bi şey söylenmedi ama biz bu alete bağladık.Çünkü anormal terletiyordu.Bence en iyisi normal şekilde yemene dikkat edeceksin ve yürüyüş v.b.yaparak kilo vereceksin.Mucizelere inanmayın kızlarr.Benim iki kızım var biri 10 yaşında biri 16 aylık şu an son doğumdan kalan 7 kilom var.Ama dikkat edince gidiyor ve ben çok kolay kilo alıp zor veren biriyim.Baştan beri dikkat etseydim bu fazlalar bile olmazdı.WinkEmbarrassed

Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 17:49
Orjinalini yazan: Efenin annesi Efenin annesi Yazdı:

Zayıflama kemeri işe yarasa ben de alayım. Zayıflama çayını da bir gün yapıp içtim ama sanırım işe yaramadı:) 4 ü doğumdan sonra olmak üzere 17 kg fazlam var. Süper doktorum 4. haftadan sonra mekik çek dedi, 3 hafta sürekli memkik ve spor yaptım, sayesinde sezeryan sancılarım bir türlü geçmedi ve kanamam oldu. Ne diyet ne spor bol bol emziriyorum. İşe başlayınca veririm kiloları artık.

Daha yeni aldım,işe yararsa haber veririmLOLLOL yeni yeni kullanıyorum,ama işe yarayacak gibi...titreşimli olduğu için,kan dolaşımını hızlandırıyor.Umarım iyi sonuç alırım,yediklerimede dikkat ediyorum tabiiClown
Yukarı Dön
MERVE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 93
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2009 Saat 11:38
Arkadaşlar malum doğumdan sonra göbek kaldı ve hamilelikte hiç almadığım kiloyu doğumdan sonra almaya başladım. Bugün Bim den ....... diye zayıflama kemeri aldım dedim eğer kullanan varsa görüşlerini alayım yoksa kemeri geri iade etmeyi düşünüyorum.

Düzenleyen yasemin - 06 Mar 2009 Saat 11:52
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4001
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2009 Saat 13:02
hiç duymadım canım ama öyle şeylerle pek zayıflanmıyor yani istediğin sonucu vermiyorlar illa ki spor yapmak gerek
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2009 Saat 14:20
O tip ürünler sadece  masaj yapıyor kanımca Zayıflamak için spor ve diyet şart. Gerisi fasa fiso.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.