benim kızım da iştahsız biliyonuz zaten
zuhal için yaptığım herşey hembesleyici hem sağlıklı ama yemeyince yemiyo ve yaptıklarım bi işe yaramıyoki
çocuğun kilo alması zor değilki zaten bana göre yani
benim kızım mama çeşitlerini yiyo sürekli onlardan yapsam sık sık yedirsem kilo alır eminim..ama normal yemeğe ve onlardan alacağı vitamine daha çok ihtiyacı var..mesela ben kahvaltıda eskisi gibi bisküviyle kahvaltı çeşidini karıştırıp versem zar zor yediririm ama normal kahvaltıya alışması lazım..mamada öyle sürekli mama çorba verinc e başka bişiyi kabul etmiyolar sonra
ben dün mahfoldum dışarlarda yediremedim hiçbişiy
neyse bendende bi tarif...
2 adet baget,1 adet havuç,1 adet patates,1 küçük soğan,1 küçük diş sarımsak,bir kaç dal maydanoz ve dereotu..
bunları soyup doğruyorum bagetin içine maydonoz ve dereotunu yıkayıp maydonoz sapıyla bağlıyorum (tavuk suyunun içinde tavuklara yapışıyo diye bağlıyorum)haşlıyorum bunları..tavukları didiyorum suyuda sebzeleri iice ezerek süzgeçten geçiriyom ben tavuk suyunu böyle hazırlarım hep bütün çorbalara...tereyağında unu kavuruyom tavuk suyunu ve 2 su bardağı sütte ekleyip karıştırıyom içene tavuklarda atıyom afiyet olsun
bunu birde şöyle yapıyom..sebzeleri minik minik doğruyom ama daha çok çeşitli her sebzeden atıyom..bezelye,kabak vs.tekrar unu kavuruyom tavukları sudan alıp sebzeleri hiç süzgeçten geçirmeden suyuyla beraber koyuyom yine sütle öylede güzel oluyo..süt yerine kremada kullanabilirsiniz ben zaten bu çorbaları kremayla yapıyom ama zuhale sütle yapıyom hep