|
Zatürre mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Derin mira ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nis 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Derin mira
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabikide kesinlikle sizin soykedikleriniz yazılarınız sayesinde ben kızımı hastaneye yatirmadim sizin sayesinizde WBC değeri nedir CRP nedir ve bir çok seyi sorgulayabiliyiruz doktorlara karşı size güvenim sonsuz.inanin tüm soru cevaplarınızı makalelerinizi gece kaclara kadar okuyorum.ama bazen insanın kafası karisabiliyor sorma ihtiyacı duyuyor.ben size sonsuz teşekkür ederim eksik olmayın🤲
|
|
![]() |
|
Derin mira ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nis 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Derin mira
Kadir bey merhaba ben size yazdıktan sonra hiç bır ilacı vermedim.kizimda gayet iyiydi arada balgamlı öksürük var.3 gün önce çocuk göğüs hastalıklarında kontrolü vardı.umminolojide takipte olduğumuz için genetik ve göğüs hastalıklarına yönlendirdi.bagisiklik değerleri sınırda olduğu için.cocugu dinledi.size yolladığım röntgen göre sol üstte tutulum var bol bol balon şişirme yapsın dedi.macrol iki hafta devam dedi.iki hafta sonra röntgen tahlil yaparız dedi ben kullanmıyordum zaten ama sordum velevki antibiyotik hiç vermedim bu cocuga wbc değeri düşük olduğu için ne olurdu dedim.kalici hasar bırakırsın cigerde dedi.bagisikkik değeri düşük olduğu için wbc yukselmiyor baskilaniyor ama dinleme ve röntgende görünüyor dedi.ben yine kullanmadım ama dün yine ateşlendi özellikle geceleri çıkıyor.ben şimdi ne yapayım hocam neden tekrar çıktı bu ateş.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117963 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zırvalamanın da bu kadarı ancak Türk doktorlarında görülür.
Söylediği hiçbir şeye inanmayın. Söylediği durum sizin çocıkta hiçbir zaman oluşmamış. Türk doktorları asla Grip teşhis etmedikleri için, virüs enfeksiyonlarından sonra WBC değerinin düştüğünü ve ancak bir bakteriel enfeksiyon durumunda yükseleceğini bilmezler. Ne demek; "İmmunoloji takibi"!! Sizi dolandırıyorlar! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Derin mira
Kizimin iga IgM değerleri düşük çıkıyor 2 senedir 3 ayda bir allarji ve immünoloji kan testi yapıyor.deri testinde birşey çıkmıyor.bagirsak tepkili somon alarjisi var.bu yüzden takipteyiz yazdım hocam.tam 10 gün oldu bu zature teşhisi koyulali(onlara göre)ilk iki gün ateş vardı sonra hiçbir sorun yaşamadık şuan iki gündür balgamlı yoğun öksürük ve geceleri ateş basladi yine.korkmadan hiç birşey kullanmadan devam ediyorum değil mi hocam.haa birde göğüs Dr dedi ki hiç bir çocuk doktoru yada başka Dr röntgeni bizim gibi göremez anlayamaz yorumlayamaz.verdigimiz tedaviyi uygulamamak kroniklestirir kalıcı hasar birakir.ama ben yinede tekrar tekrar sizi okuyarak korkmadim ve devam ettim.ama iki gündür ateş olması ve bol öksürük size sorma gereği duydum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117963 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Çocuklardaki IgM ve IgA değerleri, erişkinlerden FARKLIDIR! Türk doktorları bunları bilmezler!!
Sevabına tekrar yazayım, belki o ahmak doktorlar da öğrenirler: IgM: (mg/dL) 1-4 aylık: 17-105 5-9 aylık: 33-126 10 aylık-1 yaş: 41-173 2-8 yaş: 43-207 9-10 yaş: 52-242 Erişkin: 56-352 IgA:(mg/dl) 1-3 aylık: 1.3-53 4-6 aylık: 4.4-84 7 ay-1 yaş: 11-106 2-5 yaş: 14-159 6-10 yaş: 33-236 Erişkin: 70-312 Bu tabloyu o doktorun gözüne sokun ve tepkilerine bakın. Ne kadar zavallı ve ahmak olduğunu göreceksiniz. Seveyim ben o "Göğüs hastalıkları Uzmanının" Röntgen yorumunu!!! Allahın sahtekarı! Allerji ve İmmunoloji doktorlarına inanmayın ve gitmeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 3 Saat 43 Dakika önce Saat 13:05 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Derin mira
Çok teşekkür ederim Kadir bey ben size gelişmeleri yazıyorum ki okuyan diger arkadaşlarda bilgi sahibi olsunlar diye.cunku geçen sene ben korku ve panikle kızımı 9 gün yatırarak ne antibiyotikler ne vantolin decort lar uygulatmisim.sizi keşfettim çok şükür.anneyiz babayiz istem dışı bilgi sahibi olmadığımız için kaygılarımız korkularımız acabalarimiz oluyor.ama sizin sayenizde okuyarak tecrübe ederek öğreniyoruz.var olun eksik olmayın 🤲
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|