|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EDA NERMİN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı EDA NERMİN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nis 2017 Saat 11:23 |
Kadir bey merhabalar. Kizim 4.5 yasinda artik. Okula basladi 22 kisilik sinifin demirbas cocugu sayesinizde🙏
2 defa grip oldu sadece ve hic bir ilac kullanmadim cok sukur bu yilda.. tabii bütün veliler danisanim oldu nadil basardiniz diye bol bol sizi andik🙏 . Bu sefer atesi 40 uzeri sürdü paresetamol ve dolven Düşürmedi terleterek dusurdum. 2 gunun sonunda tamamen gecti ates. Solunum sayisi fazla sesi kisik kusarak atmaya Calisiyor balgami cok agliyor surup olarak ne vereyim zatürre olabilir mi?
|
|
BADE NİN ANNESİ
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
ATES yaninda+Dil de Pas+agizda koku yoksa, Bakteriel Zaturre DEGIL demektir.. Viral Zaturrelerde, teda- vileri yoktur, kendiliginden iyilesirler. Gunde: 2x1 ,Sicak su buhari uygulayin. |
|
![]() |
|
EDA NERMİN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı EDA NERMİN
Kadir bey resmini ozelden gonderebildim.
Degerlendirebilir misiniz? Cok tesekkurler...
|
|
BADE NİN ANNESİ
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gribin sonuna gelmis.. Ilave bir sey gerekmez. Burun temizligi ve Sicak su buhari uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|