|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dadya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nis 2015 Saat 20:24 |
Kadir Bey merhaba,
Biliyorum bazen ayni sorularla bazen de cilginca sorularla sizi yoruyoruz. Sabrinizdan dolayi tesekkur ederiz. Esim kizima son zamanlarda her hafta surpriz yumurta aliyor. Icindeki plastik oyuncaktan suphelendim acaba zararli olabilir mi diye... Amerika'da yasaklandigini okudum. Yumurta sekli cikolataya verilirken icindeki plastikten zararli maddeler ciktigina dair bilgiler var. Dogrulugunu bilememekle birlikte bi anda cok kotu hissettim. Amerika'da yasak mi hocam? Organik yedirecegim celik cam kullanacagim gunluk yemek yesin derken boyle bi sey yuzunden kizimiza zarar verdiysek cok uzulurum. Sevgilerimle, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayda-yilda, bir tane "Supriz yumurta' yemis, bir sey olmaz. Cok da titiz olmayin. Amerika'da yasak oldugunu kim soyledi??? Hemde kac cesiti var bir bilseniz!! Ici; kesildiginde, aynen yumurta gibi, sari-beyaz olanlari dahi var.
Organik palavrasina kanmayin, hicbir ustunlukleri yoktur.. Hepsi, aldatmacadir. Ister, celik te pisirin, ister comlekte "guvec" pisirin, farketmez.. Gunluk yemek de neyin nesi!!! Dunyanin bin turlu hali var.. Insallah zengin bir koca bulurda, gonlunce yasar ama, bu zamanda neyin garantisi varki!! Prenses yetistirmiyoruz.. Her ortama uyabilecek, zorluklara alisik bir kiz yetistirin. Yoksa, esas o zaman zarar verirsiniz. Eski usul; elde camasir-bulasik yikamasini bile ogretin. Sepetci kizin hikayesini okumadinizmi?? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Nis 2015 Saat 22:50 |
|
![]() |
|
Dadya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey merhaba,
Bir tanesiniz! Sadece cocuklarimizin sagligina degil ayni zamanda annelerin de psikolojine katkida bulunuyorsunuz. Inanin ki zaman zaman hepimiz kucucuk seylere takilabiyoruz. Sizi takip ederek cogu titizliklerimden kurtuldum. Ornegin cocugum yattiginda terliyo diye gece defalarca kontrol edip ustunu degistirirdim, hem cocuga hem bize eziyet... Ustelik calistigim icin uykum alamazdim, icimde hep bi huzursuzluk olurdu; terledi mi, ustunu mu acti diye Sayenizde simdi cok rahatim biliyorum ki bunlar kizimi hasta etmeyecek Dostlarima sizi anlatiyorum, hepsine yardimci oldunuz. Onlar fayda gordukce beni ariyolar, tesekkur ediyorlar. O kadar cok hayata dokunuyorsunuz ki! Size sormadan adim atamaz olduk inanin... Saglicakla ve sevgiyle kalin, Allah sizi basimizdan eksik etmesin hocam, Istanbul'a geldiginizde insallah tasinabiliriz, Tesekkurler, Sevgilerimle, |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|