|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
KUZEY&MİRA
Altın Üye
Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2244 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: yüzün de durduk yere yara çıkıyor.Gönderim Zamanı: 31 Mar 2014 Saat 00:58 |
|
Kadir hocam merhaba;
58 aylık oğlumun özellikle yüzünde resim de gördüğünüz gibi yaralar çıkıyor.Bu yaralar bazen olduğu yerde kalıyor,bazen genişçe bir alana yayılıyor.Ama en büyük özelliği önce soluk başlıyor,birkaç gün sonra kıpkırmızı oluyor ve tamamen kaybolması iki ayı buluyor.. Resimde ki yaranın üst kısmın da,hafif silik bir kızarıklık var.o yara iki ay önce felan çıkmıştı son halı o..düşünün… Hocam birde özellikle yazın daha çok çıkıyor ama senede 5/6 yı geçmiyor…Bu bana pek böcek yada sinek ısırığı gibi gelmiyor…sizin bu tarz durumlar için önerdiğiniz kremleri de kullandım geçtiğimiz seneler de ama hiç fayda etmedi… İlerleyen günlerde ben bu resmin devamını da yollarım size sizde takip edin isterseniz…ne dersiniz yoksa bir dermatoloji uzmanı görsün mü? [/IMG]
|
|
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2014 Saat 08:00 |
|
Eger hep "Sag yanagi"nda bu yaralar cikiyorsa, kendisi tirnaklari ile yara yapiyor demektir. Daha ziyade, kafayi kiskanclik, veya bazi seylere takanlarda cok gorulur.
Aksamlari; 1 olcek Atarax surup. 10 gun verin, sonra sonucu goruselim. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|