Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yüzde kızarıklık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYüzde kızarıklık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
antipc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 289
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı antipc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2016 Saat 10:07
Teşekkür ederim hocam,

Bepanthol sürüyorum nemlendirme için gül suyu da alacağım inşallah. İlkinde alerjik değil demiştiniz hocam, atopik dermatit alerjik egzama mıdır? Kızımın alerjisi mi var? Durumun tekrar etmemesi için ne yapılmalı? Alerji testi mi yaptırmalıyım.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2016 Saat 19:49
Anlattim ya!! Derisi ile teri; gecimsiz. Terlediginde, derisi reaksiyon gosteriyor. Daha ziyade; oto-immun bir durumdur.
Yukarı Dön
antipc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı antipc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2016 Saat 20:04
Özür dilerim hocam ben o kısmı anlayamadım sanırım, kızım terlemez pek, sizin yönteminiz ile kızımı sıkı giydirmem, çoğu zaman çorapsız gezer, evimiz de pek sıcak değil. Bu süreçte yakın çevremde birkaç doktor da gördü, mantar diyen, enfeksiyon diyen, alerji şurubu kullan diyen, alerjisi  var diyenler oldu. Ben sizi dinledim. Açıkçası söylenti çok olunca da acaba birşeye alerjisi mi var diye 2 gündür de kendimi yiyorum malesef. 

Elocon pomat ve gül suyu temin ettim, bu akşam başladım. Bugün bir gözünün hemen altı da kızardı hocam, göz bölgesi diye oraya krem sürmedim. Onun için ne tavsiye edersiniz?

Teşekkür ederim.

Düzenleyen antipc - 07 Ara 2016 Saat 20:29
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2016 Saat 20:31
Gozune kacmayacak sekilde surun.. 4-5 gun sonra sonucu yazin..
Yukarı Dön
antipc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı antipc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2016 Saat 17:00

Yukarı Dön
antipc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı antipc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2016 Saat 17:03
Hocam Elecon kullanımda bugün 3. günümüz, kızım grip oldu, ateşi 38,5. 
1. yüzünün kızarıklığı ateşten midir? 
2. İki kızarıklık birbirine girdi, elecona devam edeyim mi?
4. Gül suyu tülbentini yüzünde tutmuyor uzun süre kolanya sürer gibi yapıyoruz faydası oluyor mudur?
3. Hocam çok özür dileyerek soruyorum herkes süt alerjisi var deyip duruyor, Kızım inek sütü içiyor, kutu sütü veriyorum günde 600-800 arası içiyor, bazen de bir tanıdığın ineği var süt alıyoruz onu içiyor, buna yeni başladım. İnek sütü alerjisi nasıl birşey nette okuduklarım vs kafam çok karıştı.

Teşekkür ederim.

Düzenleyen antipc - 10 Ara 2016 Saat 17:05
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2016 Saat 18:24
SAKIN: Acik sutlerden kullanmayin, kutu sutu kullanin.
Yukarı Dön
antipc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı antipc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2016 Saat 18:27
Tamam hocam açık süt almıyorum bir daha. yüzü için ne diyorsun? Endişeleniyorum geçmeyince. Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.