Yüzde egzema |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Sevilll
Üye Kayıt Tarihi: 29 Kas 2023 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 6 Saat 24 Dakika önce Saat 15:30 |
https://hizliresim.com/qsnlla3
8 yaşında kızım. Göz tembelliğinden gözünü kapatıyoruz. Ağustos ayında bantların yapıştığı yer kızardı. Yanağında da kızarıklık oldu. Cildiye Dr gittik ectopix krem verdi 1 hafta kullandık ama geçmedi. Hafifliyor ama tekrar kızarmaya başlıyor Kremi bırakınca. Başka Dr gittik bu kreme ilave stilex verdi ve göz bantlarını kullanmayın dedi. Göz bandı kullanmıyoruz artik. Ama kremleri bırakınca tekrar aynı yerler kizariyor.Ne önerirsiniz. Bu arada kaşıntı yada akıntı acıma yok. Teşekkür ederim şimdiden.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116937 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ectopix, bir cins Kortizon. Devamlı kullanmayın.
Stilex kullanabilirsiniz. Ara ara kullanın.
|
|
Sevilll
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam çocuk drmuza da gittik. Benim alanım değil dedi kan tahlili yaptı normal hepsi. Sonra bizi üniversite hastanesine gonderdi deri hastalığı olabilir diye. Korktuk eşimle. Üniversite hastanesine gitmeden size yazmak istedim. Önümüz kış cildide kuruyor. Stilex dışında elimde Fito,hametan,bepantol,sudokrem, gibi kremler var . Bunlarda etkili olur mu. Sudokrem kullanmıştır o baya hafifletmisti. Gecmeyince tekrar Dr gittik oda yazdıklarımı söyledi. Korkulacak bişey varmı hocam . Gidelimmi üniversitesi Hastanesi'ne. Başka hiçbir yerinde yok sadece yüzünde . Fotoda gönderdiğim yer. Neden olmuştur geçmesi uzun sürer mi
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116937 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Tahlil NE ALAKA!!
olduğunda, Stilex kullanın. Birde, yüzünü sabunlu lif ile güzelcene yıkayın. Bantin yapışkanı çok az bile kalmış olsa döküntü yapar.
|
|
Sevilll
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Teşekkür ederim hocam valla bilmiyorum aynı soruryu sordum. Tersledi. Stilex sürerim. İçim rahatladi. Sagolun
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|