Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yüz üstü yatma..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuyüz üstü yatma..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2008 Saat 00:25

Ben ilk zamanlar hep yan yatırdım.Sonra kendi kendine dönmeye başlayınca yüzüstü yattı hep halada öyle yatar.Çok dikkatli olmak lazım tabi Allaha emanet ama yinede ben çok korkardım..Hatta bi keresinde yüzüstü yatırdım uyudu beşiğini ayarlayıncaya kadar yüzünü yatağa kapatmışConfusedbi geldim şok oldum kaldırınca hızlı hızlı nefes almıştı çok korkmuştumCry

bi defasındada ısrarla yüzünü kapattırıyodular sepatine tül takmıştım ama yüzüne örtü örtmüş kaynanam bi baktım nefes aldıkça ağzına dolmuş tülbentAngryçocum boğulacaktıConfused
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3679
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2008 Saat 09:42
Orjinalini yazan: ceylinsu ceylinsu Yazdı:

benim komşumun kızının bebeği yüzüstü yatıyordu hep.45 günlükken vefat etti.süt burnunu tıkamış  ( galiba gaz çıkaramamış ) nefes alamadığı için vefatetti.
bence yüzüstü yatırmayın yada siz uyanıkken yatırın.ve mutlaka emzirdikten sonra gazını çıkarın.
Oyy içim acıdıCryCry Böyle haberleri duymaya dayanamıyorum.
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
snyozt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Tem 2008 Saat 12:25
bende iki oglumu da hep yan yatırmaya alıstırdım  hala da  yan yatıyorlar. uyanıkken yuzustu yatır bence.
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Tem 2008 Saat 18:00
benim oğluşum birtek geceleri sırt üstü yatıyor geri kalan zamanlar ya yüzüstü yada yan yatırıyorum daha ii oluyor zaten gece benim koynum da olmadımı uyumuyor
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.