|
Yutkunamama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mayalisa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2022 Saat 06:30 |
Hocam merhaba
Kizim 9 yas. Cumadan beri bogazinda agrisi vardi, giderek kotu oldu. Cani aciyor, 2 gun ates yapti, bugun 5.gun. yerken ve sivi alirken cani yaniyor. Balgamli oksuruk basladi ama bogaz agrisi fena. Viral diye dusundum, bal limon ilik su ihlamur vs ama cok iyilesme yok. Ayni belirtiler bende de var bogaz yarasi ve acisi ozellikle fena. Kulak agrimiz basladi. Yutkunurken bile cok agrimiz var. Ne oneririsiniz ve kac gun daha surebilir Covid negative. Tesekkur ederim. |
|
![]() |
|
mayalisa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ilave olarak dilde pas icin olan fotolariniza da baktim; ekte kizimin 3 gun onceki dil fotosu var, henuz atesi varken. Anitibiyotik gerektiren bir durum var miydi acaba ? Su anda bogaz agrisi, oksuruk, yutkunurken acima ve agri mevcut. Dedigim gibi ayni belirtilerin bende de olmasi viral bir enfeksiyonu isaret ediyor gibi geldi. tekrar tesekkur ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118727 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dilinde "pas" yok! Viral enfeksiyon.
Ağrı için;Tantum Verde Sprey kullanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|