Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yürüyerek yemek yeme sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuyürüyerek yemek yeme sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rabisp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Konu: yürüyerek yemek yeme sorunu
    Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2010 Saat 20:27
merhaba
16 aylık bir oğlum var. yürümeye başladığından beri sürekli hareket ederek ve yürüyerek yemek yiyor. ve gitgide yemek yedirme süreci zorlu ve benim açımdan sıkıcı bir hal almaya başladı. bebekken yerde oturtarak yediriyordum, şimdi ne yerde ne sandalyede oturmuyor. böyle çocuğunun arkasında dolanarak yemek yediren annelere hep kızardım oysa :)
mama sandalyesi almamı önerir misiniz? oturur mu bilmiyorum ki?
yemek yerken oturma alışkanlığını nasıl kazandırabilirim?
önerileriniz ve tecrübeleriniz varsa paylaşır mısınız?
şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3091
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2010 Saat 22:02
bizim ki önceden mama sandalyesinde yerdi...şimdi çoğunlukla hareket halinde yiyor...ama ben arkasında dolanmıyorum...kendi yanımagelip alıp .kendi dolanıyor....ancak çok sevdiği birşey varsa oturuyor ki oda kısa süreli...ya da ilk etapta oturup yiyor sonra kalkıyor gidiyor...ben akışına bıraktım bakalım nereye kadar yürüyecek...bence arkasından dolandırma...tepkisini ölç bakalım...
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 4133
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2010 Saat 08:58
valla benimki henüz 20 aylık şimdilik oturarak yiyor bakalım sonrası ne olurConfusedConfusedConfused mama sandalyesini pek düşünmedim masada bizimle normal sandalyede oturuyor. oturacağına güvenemeyince almakta kararsız kalmıştım sonradanda vazgeçtimLOL
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Puanlar: 2256
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2010 Saat 16:13
Orjinalini yazan: rabisp rabisp Yazdı:

merhaba
16 aylık bir oğlum var. yürümeye başladığından beri sürekli hareket ederek ve yürüyerek yemek yiyor. ve gitgide yemek yedirme süreci zorlu ve benim açımdan sıkıcı bir hal almaya başladı. bebekken yerde oturtarak yediriyordum, şimdi ne yerde ne sandalyede oturmuyor. böyle çocuğunun arkasında dolanarak yemek yediren annelere hep kızardım oysa :)

mama sandalyesi almamı önerir misiniz? oturur mu bilmiyorum ki?

yemek yerken oturma alışkanlığını nasıl kazandırabilirim?

önerileriniz ve tecrübeleriniz varsa paylaşır mısınız?

şimdiden teşekkürler.

Çok zor Allah yardımcınız olsun...
Bence mama sandalyesi için geç kaldınız bu zamandan sonra alıştırmanız çok zor...Eğerki alıştırabilirseniz hiç düşünmeden alın...Biz 4,5 aylıkken mecbur ek gıda geçtiğimiz için o zamandan beri mama sandalyesindesinde yemek yeriz..
Tabiki sıkıldığı,ağladığı yemek istemediği zamanlar da oluyor..Ozaman kaldırıyorum ayakta, oyun oynarken,yada tv izlerken ağzına sokuveriyorum..Ne oldu ne bitti anlamadan yutuyor
Yemek yeme alışkanlığını aç olsun tok olsun mutlaka siz yemek yerken masaya oturtarak kazandırmaya çalışabilirsin...
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.