YÜN YATAK NASIL YIKANIR-ACİL FİKİR VERİN BANA |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Mehtap kuş tüğünü yıkamak bana pek mantıklı gelmedi,tüğler sudan çıkmış tavuk gibi olurbir daha normale döneceğini sanmam,hem en kaliteli kuş tüğü yastıktan bile tüğler sivrilip dışarı çıkıyorsa makinadada çıkacaktır ve makinanın içlerine gidip makinayı bozar..
|
|
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
benim kayıvalide de vardır kuş tüyü yastık banada vermişti ben annemin evinde yünden başka bişey görmediğim ve bilmediğin için geri iade ettim ama eltim ve kayınvalidem yıkıyolardı makine . bir kılıfla değil üst üste bir iki kılıf takıp yıkadıklarını duydum başka ayrıntı bilmiyorum istersen kayınvalideme sorabilirim ama
|
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
mehtappp
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1075 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ayy gerçektenmi iyiki görmüşüm bu topiği ben direk atcaktım yoksa zaten makinamda yeni bide beşim başka yastıkdada yatmaz illa o kuş tüyü olcak çok saol canım vereyim kuru temizlemeye gitsin bari napiim yada kayınvalidemin ellerini öper
|
|
mehtappp
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
benimde aklıma yün daha riskli girer birbirine ama tüye bişey olmaz diye geliyodu makinaya kaçıcağiysa hiç gelmedi çok saolun yaa cidden
|
|
mehtappp
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende hep yüne alışığım ama kuş tüyüde bi başka rahat oluyo topu topu 3 tane olan yastığın 2si bende vermiyorum yıkama işinide kayınvalideme yıkcam anlaşılan o
|
|
masalsı
Üye Kayıt Tarihi: 12 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yün yatağı boşalt güzelce sıkı dokulu bir yastık kılıfı gibi ağzı kapanacak bir torbaya makinen alacak kadar koy uygun proğram da yıka sonra kurut ya didikle yada sopayla güzelce kabaracak şekilde döv doldur oh mis gibi olur
|
|
DERTLER TASALAR BU HAYATTA Kİ SINAV ALLAHA SIĞIN HER ZAMAN
|
|
Yüncü hüseyin
Üye Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Konum: Tokat turhal Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Yüncü hüseyin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba arkadaşlar malum yün yıkamayla ilgili sorunlar yaşıyorsunuz çözüm ve ipek gibi olmak şartıyla yapmış oldugum temizlik maddesi bende mevcut bulundugum ilçe hanımlari gayet memmun mükemmel sonuç
|
|
Nefesim gülüm
|
|
dvrzener
Üye Kayıt Tarihi: 06 Kas 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Benim de en büyük dertlerimden biri yatak temizliği resmen. Bunun üstüne temizlik takıntım da eklenince saatlerimi bir yatağın temizlenmesine vermek zorunda kalıyorum resmen. Çünkü temizledikçe temizliyorum ve hiçbir zaman memnun kalamıyorum.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|