|
YÜN YATAK NASIL YIKANIR-ACİL FİKİR VERİN BANA |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
tuba ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 809 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben yun yastıgı makıne de yıkadım.ama sıkışıyor.yunun kabarıklıgı gıdıyor.mecbur acıp elınle didmen..yumaşaklaştırman gerek.makıneye at.ama kılıf içinde.yoksa tamburun içine kaçıp bozar.sonra çıkarınca bı legene yumuşatıcı koy.içine de yunu at.1 gun beklet.tekrar kılıfa koy at makıneye.boş bı odaya çarşaf üstüne ser yünü.kuruyuncada çekele.kabarsın.doldur yataga.en kolay böyle oluyor
![]() |
|
![]() |
|
fatmabek ![]() Altın Üye ![]() emir&yusufun annesi Kayıt Tarihi: 25 Ara 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2809 |
annem derki; bez cuval bul, yunleri pay edip çamaşır makinesine koy, içine arap sabunu dök kesinlikle deterjan koyma, soğuk suda yıka, yumuşatıcıyı da yumuşatıcı bolumune koyabiilirsin ayrı uğraşmana gerek yok, bitince kurumadan nemliyken cırp, musait bir odaya pamuklu çarçaf ser kurut, hatta çarcafı arada değiştirirsen daha cabuk kurur çarçaf nemini alıyor cunku
![]() |
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
fatmacım sen de annen de sağolasınız:)
şimdi leğene ısladım..dediğin gibi soğuk olmasa da ılık suya bastırdım..azıcık el deterjanı azıcık da bulaşık deterjanı ekledim..arap sabunum yoktu....yoksa eklerdim...halıyı yumaşacık yapan yünü de yumuşatır di mi ..mantıklıca...ama arap sabununun durulaması ayrı bi derttir... gidip gelip çiğniyorum tepeliyorum ![]() |
|
![]() |
|
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
meryem, yünü ne yaptın?
şevval de pazar gecesi saat 3 te bir kustu kiiiiiiii her yer battı ![]() uyku tulumu iki tane battaniye yün yorgan yastık altındaki yün yatağın dış nevresimine varana kadar yün yatağın sadece dış yüzüne geçmiş ama, yorgan berbattı. yorgan hariç tüm nevresimleri makineye attım, onlar çıkınca da yorganı attım ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 8182 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayyy Kevseerrr, Allah yardımcın olsun da yorgan küçük çocuk yorganı mı? Yoksa sığmaz makinaya, yani benimkiler sığmıyor.
![]() |
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
kevsecim yün yatak yetmezmiş gibi o gece bi de yeni halısının üzerine kustu...anında sildim ama ekşi ekşi kokmaya devam etti..bi gün balkonda beklettim çıkmadı kokusu..şimdi edemedim o bölgeyi yıkadım banyoda suyu sırkılıyo..Allahtan kenar kısmı...
Sabah da duruladığım yünlerin suları sırkılsın diye yüksekçe yere koydum..epey sırkılmış...şimdi makineye atıp kurutucam ..çıkınca da allah kuvvet verirse çırpıcam..Artık mitiline koyup dikmeyi de yarın yaparım inş. Allah izin verirse.. Hilal şimdi oooo tembel teneke diyecek bana..pazarın işi salıya kalır mı?napıyım hatun vakit mi var ![]() ![]() ![]() Sana da kolay gelsin..Ne zaman bitecek bu sıpaaların derdi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
evet Nesibe, küçük bişey Allahtan
![]() Meryem sana da kolay gelsin, zor çok zor. senin daha işin çokmuş, benim yorgan kurudu bile ![]() |
|
![]() |
|
ee kevser yyorgan yapış yapış olmadı mı?olmadıysa yün efsanesi foss çıktı
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|