|
YÜN YATAK NASIL YIKANIR-ACİL FİKİR VERİN BANA |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 16:19 |
Kızlar hafta içinde Ali yatağına bir istifra etti ki sormayın...fazla kalın olmayan yün döşek batmakla kalmamış taa altındaki yaylı yatağa bile geçmiş...yaylı yatağını sildim falan önemli değil de yün döşeğini nasıl yıkarsam işten kazanç sağlarım...kuruttum yatağı kaldırdım yazın yıkarım diye ama o olmazsa içim rahat etmeyecek...tekrar çıkardım..yıkayım dedim kafama koydum...kah dediler bulaşık deterjanı ile yıka kah dediler çamaşır suyuyla...kafam karıştı bi de tabi bunun çırpılması var..kimi diyor iyice kurut öyle çırp ;kimi diyor nemli çırp...
şöyle yapağı gibi yapmadan nasıl temizlerim...bol bol çırpmaya ne gücüm var ne de vaktim... yarım saate kadar yıkamaya koyulacam...bi fikir hadi... |
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aha yünlerin içinde yaşayan hanım geldi,hanımmmmm
![]() ![]() ![]() ayy bura yün memeleketidir,her kızın çeyizinde yün döşekler yastıklar hatta yorganlar fazlasıyla mevcuttur
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() derdimi söyledim şimdi sıra yıkamasında
![]() yünü ortaya çıkrıyorusn,örtüsünü falan zaten makine hallediyor
![]() yünü balkonda su ve çamaşır makinesi deterjanı dolu leğene basıp,üzerine az birazda yumuşatıcı döküp,gidip gelip üzerine ayakla basıyorsun
![]() ![]() ![]() sonra zaten basıldıkça suyu kirleniyor rengi değişiyor,teee tertemiz bembeyaz su çıkana kadar basıp,leğendeki suyu değiştiriyorsun..artık içine sindi kurutmaya karar verdiğinde,balkonun demirlerine bi güzel seriyorsun(bu havada nasıl kurutucan bilemem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yani o kıvama geldiğinde başlıyosun çırpmaya,oklava ile,veya uzun bi sopayla..çok kurursa olmaz,yorulursun (hoş zaten yoruyor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kolay gelsin cnm zor iş
|
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
emin ellerden aldım cavabımı
![]() ![]() peki çamaşır suyu kullannayım mı?iyi gelir mi? bi de kurutmak için sıkma programında makineye atmayı düşünüyorum..... şimdi annem aradı o da diyo "duru suyla yıkardık eskiden deterjan yapıştırır birbirine" ![]() |
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
ewt eskiden duru su ile yıkarlarmış,çünkü deterjanlar kötüymüş
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çamaşır suyunuda bazıları atıyomuş cnm ,ama ben hiç kullanmadım bi fikrim yok
![]() önce senden duyayımda sonra sana annemle makine ve yün macerasını anlatayım
![]() ![]() ![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
iki elden yıkardık ne güzel olurdu..ama ben ssna kıyamazdım ki
![]() evet fazla kirli olduğunu düşünmüyorum..ama yün işte durduğu yerde toz çekermiş... bi torbaya atıp sıktırmay ı düşündüm...siz naptınız öylece makineye mi attınız ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ewt annem yapmış zamanında öyle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() torbayada atıp deneyeni duydum cnm,yine fazla ağırlık yaptığı için makineyi çöktürüyomuş,
ama bilmiyom ben öyle duydum
![]() |
|
|
|
![]() |
|
he bi yıkayım da...az az atar kuruturum
![]() |
|
![]() |
|
bu arada bi saati geçti ben halen yıkamaya başlamadım
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|