Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yumurta alerjisi ve kkk aşısı??
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyumurta alerjisi ve kkk aşısı??

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tugbayardim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 53
Mesajın Direkt Linki Konu: yumurta alerjisi ve kkk aşısı??
    Gönderim Zamanı: 08 Tem 2010 Saat 19:53
iyi günler doktor bey bugün kkk aşısı için sağlık ocağına giitk ve yumurta alerjisi varsa yapamayız reaksyon olur dediler.aslında bilemiyorum oğlum aşırı beyaz tenli arada kaşınıyor kabarıyor sinek ısrmış gibi kırmızı tanecikler oluyor hoş yumurtayıda pek yemiyor omlet şeklinde iki kaşık sadece.doktorunuza gidin testi yapın gelin dediler.aslında benim sizi tanıdıktan sonra doktorum! diye bi kavramım kalmadı 10 doktor değiştirmişimdir belki..
size sorum şu alerji testi nasıl yapılır
yumurta alerjisi olup olmadığını evde anlayabilirmiyim
ve 3.sorum bir yaş testlerinden bahsetti en son doktor.henüz yaptırmadım.size sormak isterim hangi testleri yaptırmalıyım kan idrar ...gibi?
tugbayardim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117990
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2010 Saat 09:40
Salak bunlar... Böyle bir gerekçe ile aşıyı yapmamaları büyük hata. Şikayet edin... Yeryüzünde bu aşı yapılmadan evvel test yapılmış tek bir çocuk yok... 1 yaş testleri veya check-up'ı diye de bir şey yoktur, bu sahtekarlara kanarsanız, hem paranız gider, hem çocuğu hırpalarsınız... Bunları yapan vicdansızların bir kabahatı yok, bunları ortalığa salan devletin kabahatıdır bu... Kızamık aşınızı hemen yaptırın.. Tabii 1 yaşını geçmiş ise.. Tahlil işine gelince, eğer doktor adam gibi bir doktor ise, gerek gördüğünde tahlil ister... Gerisi şaklabanlıktır..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.