Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğlence / Hobi / Sanat > Burçlar ve Astroloji > İkizler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yükselen burcunuz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuYükselen burcunuz

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Kayıt Tarihi: 27 Şub 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5123
Mesajın Direkt Linki Konu: Yükselen burcunuz
    Gönderim Zamanı: 11 Oca 2010 Saat 10:01
benim yükselenim aslan..yazılanlar ancak  bu kadar özetler beniiLOLLOL
 
YÜKSELEN ASLAN BURCUNUN VERDİĞİ KİŞİLİK

Bir aslan gibi güçlü ve üstün olmayı severler. Tutkulu, kendine güvenen, korkusuz kişilerdir. İş yaşamında ve her alanda yüksek konuma gelirler. Çok çabuk öfkelenirlerse de kinci oldukları söylenemezler; dahası bağışlayıcı özellikleri ağır basar.

Çok enerjiktirler ve bu enerjileri ile hiçbir engel tanımadan saptadıkları hedefe doğru inançla yürürler. İşler yolunda iken çok hoşgörülü ve eli açık olurlar; ama işler beklenmedikleri gibi sonuçlanmazsa telaşlanır, her şeyden ellerini çekerler. Sorumluluklarını savsaklamazlar fakat kendilerini uğraştıran sorunla başa çıkabilmek için bir süre içlerine kapanırlar.

Onlar tıpkı bir aslan gibi, yaşadıkları toplumun soylu kişileridir. Komut verme eğilimleri vardır. Bu yüzden zorba bir kişi izlenimi uyandırırlar. Eli açık, yürekli ve iyidirler. Parayla ilgili konularda çelişik bir tavırları vardır. Para toplarken kılı kırk yararlar, harcarken ise bir gecede çarçur edebilirler. Parasal sıkıntıya düşerlerse çok üzülürler.

Karşılarındaki kişileri etki altına alma güçleri vardır. Konuşma yaparken tanıdıkları heyecanlı ve tutkulu tavırlar çekici olmalarına neden olur. Çevrelerinde beğenilen, saygı duyulan kişilerdir.

Kendi yuvalarının tek sahibi olmak tutku halindedir onlarda. Sağlıklı ve iyi oturmuş bir aile yaşamının kendilerine neler kazandırdığını çok iyi bilirler. Bundan başta kendi ailesini dıştan gelecek tehlikelere karşı koruyan bir aslan tavrı takınmak onlar için çok önemlidir.

Çocukların yetiştirilmesi konusunda doğuştan gelen bir uzmanlıkları vardır; bu nedenle iyi eğitimci ya da pedagog olabilirler. Parayla, sevgiyle ve daha da öte kendi kaderleriyle korkusuzca kumar oynaya bilirler.

Bu kişilerin çoğu yanlış bir eş seçimi yaparlar. Artistik yetenekleri olan kişiler ilgileri çeker. Özgürlüklerine düşkündürler ve bulundukları yerde tek yetkili olmak isterler. Bu isteklerinin engelle karşılaşması durumunda tartışma çıkarırlar. İnsanlarla dostça yaşamak, bun da kesintisiz sürdürmek isterler. Aslan burcunun kadını ve erkeği üstlendiği konuyu kesinlikle sonuçlandırır. Ölümü pek düşünmez , olabildiğince çok yaşamak isterler.

Açıklanamayan bazı gizli güçlerin kendilerini yönettiğine inanırlar; Bilinçli ya da bilinçsiz olarak böyle düşünürler. Bu nedenle gerekirse diktatörce bir tavır alabilir, kendilerinde kralların sahip olduğu kutsal haklara benzer bazı kutsal hakların olduğunu kabul ederler. Gezmekten hoşlanırlar, fakat bir turist olarak değil. Geleneksel dinler davranışların kendilerini zorlamasından hoşlanmazlar.

Gösterişe önem verirler. Bir yönetici olarak insanların her zaman hatırlayacakları kişilerden olurlar.

Davranışlarının basma kalıptan kurtulması ve belli bir canlılık kazanması için gruplara katılırlar. Zeki, neşeli insanlar ilgilerini çeker. soyut düşünceleri çok iyi anlatabilir, böylece kendilerine bağlı bir okul oluşturabilirler.

Zaman zaman önemsenmedikleri duygusuna kapılıp somurturlar. Fazla gururlu olduklarından bunun nedenini açıklayamazlar, huzursuz olurlar, gerçekte herkese yardım etmek isterler. Kolayca incinirler fakat bunu belli etmezler.

alıntıı...

Düzenleyen münevver - 11 Oca 2010 Saat 10:26
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
Yukarı Dön
belma Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4544
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 17:12
Benim yükselenim  de İkizlerBig smile

İkizler Burcu Yü kselen

 
 

Koç Burcuİkizler Burcu (22 Mayıs-21 Haziran)

Yönetici Gezegeni: Merkür
Türü: Erkek, pozitif
Grubu: Hava, değişken

Yükselen İkizler öncelikle tek kelimeyle İkizler aurası taşır. Şakacı, konuşkan, parlak, keskin zekâlıdır. Aslında bazı şeylerin sonuçlanmasını sabırla bekleme yetenekleri vardır ama insanlara sabırlı değil, huzursuz izlenimi verirler. İyi niyetli konuşmaları bile insanlar tarafından yanlış anlaşılabildiği için çevrelerinden dedikodu pek eksilmez. Esprili ve parlak zekâlı olduklarından insanları ilk bakışta etkilemeleri neredeyse kaçınılmazdır. Çok meraklı, öğrenmeye düşkün, insanlar hakkında soru soran bir kişilikleri vardır. Sosyaldirler. Bağlanmaktan hoşlanmazlar, özgürce merak eder, durmadan soru sorabilirler. Biraz huzursuz bir görünümleri vardır.

 
Entelektüeldirler ve kelimelerle cambazlık yapabilirler. Çok konuşurlar. Değişken karakterli, eğlenceli, şakayı seven ve enteresan insanlardır. Her şeyi açıklamaya bayılırlar. Bazı yükselen İkizler insanları, oldukça soğuk ve aşırı entelektüel görünümlü olabilirler. Onlar da diğer yükselen İkizler grubu gibi zeki ve şakacıdır, ancak ifadelerinde o eğlendirici üslup bulunmayabilir. Çok keskin gözlem yetenekleri vardır, dünyayı analiz etmede ve anlamlandırmada üstlerine yoktur. Zihinleri yarış eder gibidir ve her konuya dair söyleyecek parlak cümleleri bulunur. İlgileri bir miktar dağınık ve çeşitlidir, tek bir konuya odaklanamazlar çünkü engin bir merak kapasitesine sahiptirler. "Doğuştan entelektüel" diye de nitelendirilebilecek olan yükselen İkizler çocukları çok araştırmacı ve belki de biraz tuhaf görünebilirler. İkili ilişkilerde hatırı sayılır miktarda özgürlük ve mesafe talepleri vardır. Kendileri için istedikleri mesafe ve özgürlük alanını partnerlerine de bırakma eğilimindedirler. Genellikle genç görünümlü ve genç ruhludurlar. Genç görünümlerini uzun zaman koruyabilirler.

Ünlü sinema yıldızı Drew Barrymore, tenisçi Stefi Graf ve şarkıcı Ricky Martin yükselen İkizler'in iyi birer örneğidir.

 

<
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
Yukarı Dön
zef Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 11 Şub 2010
Konum: balım eylül
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2010 Saat 15:04
kızlar yukselenımızı nerden ogrenecez bana solen yaaaa
canımın canı herseyim benim
Yukarı Dön
şefo Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08 Ara 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1229
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2010 Saat 23:13
benim ikiside oğlak çıkıyor demek bundan inadım






Yukarı Dön
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007
Konum: her yerde
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4208
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2010 Saat 14:05
yukselenı bulmak ıcın dogdugun saate bıleceksın sanırım  ama netten bulunabılıyomu bakalım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.