|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Halek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 May 2017 Saat 10:29 |
Hocam, merhaba.
3 yasindaki kizim, bugun 3. Gun olacak sekilde 39.6-40.1 arasi atesli. Cok Rahatsiz oldugunda ibufen veriyorum, 38.6 ya dusuyor anca ve bir saate tekrar 40'a cikiyor. Agzinda koku ve pas yok..hafif burun akintisu var ve Bademcikte beyazlik gordum gibi. Konu ile ilgili cevaplarinizi okumaya calisiyorum.bazi orneklerde bu belirtiler olmadigi halde wbc yuksek cikmis. Canini yaktirmak istemedigimden gitmiyorum ama ,Kan tahlili yaptirmali miyim daha fazla beklemeden bilemedim. Eger bakteriyel bir durum varsa boyle surekli atesli beklemek zarar verir mi ?Cocuk surekli yaniyor. Ne dersiniz hocam?
Düzenleyen Halek - 30 May 2017 Saat 11:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agiz kokusu ve Dil pasi yoksa, zaten antibiyotik gerekmez.. Sakin Antibiyotik veya baska turlu ilac vermeyin, atesini bile dusurmeyin.
|
|
![]() |
|
Halek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, 4. Gun de ates 40.3 olunca , anne baskisiyla doktora goturdum. Hemen serum baglamak istedi, istemedigimi soyleyince cok bozuldu. hatta benden havale gecırme rıskını aldıgım ıcın ımza ıstedıler. Kan sayimi yapalim dedim.
Sonuclar su sekilde: https://i.hizliresim.com/RPL6gG.jpg crp (turbıdımetrık): 191,5 <6 wbc : 16,67 4-12 neu% :77,3 50-70 lym% :11,4 20-60 eos %:0,3 0,5-5 mon #:1,78 012-1,2 Bu sonuclara gore hemen antibiyotik klamoks yazdi hocam. Sizin degerlendirmenizi bekleyecegim sabirsizlikla. agzında cok hafıf bır ılacımsı koku dısında bır koku yok. oyle pis bir koku degıl yani.Dilinin ustunde beyazlik olustu ama dogru durust birsey yemiyor. Onun da reamini yollamaya calisacagim.
Düzenleyen Halek - 31 May 2017 Saat 15:49 |
|
![]() |
|
![]() Insallah olmustur. Sabirsizlikla degerlendirmenizi bekliyorum hocam. Iyi ki varsiniz. Allah razi olsun. Düzenleyen Gamze - 31 May 2017 Saat 19:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dil temiz, SAKIN Antibiyotik vermeyin.
|
|
![]() |
|
hocam crp ve wbc degerıne cok kotu bır durumdaymıs gıbı baktı. cocuk cok agır gecırıyor. hemen kullanmaya baslayın haftaya da tekrar kan tahlili yapalım dedi.
bu degerlerde sorun gormedınız o zaman degıl mi hocam?testı tekrarlamaya gerek yok degıl mi? affedin aynı seyleı soruyorsam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
tahlil degerleri, bu yas icin NORMAL... Bu sahtekarligi HERGUN anlatiyorum... Baska nasil anlatsam acaba!!!! Tahlillerde kullandiklari "referans Araliklari" eriskinler icin.... Bunu anlamak cokmu zor!! Niye; "Yeni Doganin Kan Degerlerine" bakmiyorsunuz???
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|