Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yüksek crp
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yüksek crp

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mhtpdmrcn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 30
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mhtpdmrcn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yüksek crp
    Gönderim Zamanı: 04 Mar 2025 Saat 11:22
Hocam merhaba sorum bu sefer kendim için olacak. 30 yaşında hasimoto hastasi kadınım. Zor kilo vermem sebebiyle doktora gittim detaylı tahliller yapıldı sizden yorum rica ediyorum özellikle crp yüksek çıkması biraz demoraloze etti beni. 
Glukoz 93
Kolesterol 208
Ldl kolesterol 133
Vldl kolesterol 23.8
Alt 12 
Ast 13
Demir 39 
Demir bağlama 249
Crp 15.27
Hemoliz İlter lipemi yok 

T3 2.42
T4 1.12
Tsh 2.2 
Ferritin 19.4
Hba1c 5.5
Hba1c ifcc 36.6 

Wbc 8.39 
Hgb 12.3

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119497
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2025 Saat 19:52
Bir Dahiliye doktoru kontrolunde olun. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mhtpdmrcn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2025 Saat 20:03
Hocam gittim bugün bir sorun olmadığını söyledi. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2025 Saat 20:20
Duzgun bir doktormus. CRP, pek cok sebeplerle yukselir ve hicbir anlami yoktur!
Esas olan; WBC degeridir. O da sizde dusuk cikmis. 
Sismanlik, Hipotiroidi sonucu degil ise, onemli degildir.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mhtpdmrcn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2025 Saat 23:17
Hocam zor kilo veriyor olmamın sebebi kan değerlerimle ilgili değilmiş hasimoto hastasi olsam da (euthrox 125 kullaniyorum) tiroid değerlerin normal kilo vermene engel bir durum yok dedi doktor. Hali hazırda diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum bana önereceğiniz ekstra birşey olur mu ? Uzun yazdım ama size güvenim tam bugüne kadar ne dediyseniz harfiyen uyguladım pişman olmadım. Şimdiden teşekkürler 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 04:00
Kalp ritminizi arttiracak sekilde hizli yuruyusler, spor hareketleri de uygulayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.