|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bykr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2017 Saat 20:04 |
Merhaba hocam.oğlum 13 aylık 82 cm 11 kg.4 gündür çok yüksek ateşli.çok ağlayıp huzursuzlandığı zamanlarda pedifen verdim.bugün ağzında koku ve dilinde beyazlık vardı bir tabaka halinde.sabah 1 ölçek bactrim şurup verdim.akşama doğru ishal oldu.sanırım şurupdan kaynaklı.ne yapabilirim.çok huzursuz hala yüksek ateşli.ateş 39.5
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanildiniz.. Zaten ishal olacakti... Bactrim hicbir zaman ishal yapmaz, zira Antibiyotik degil;"Sulfonamid'dir"..
Antibiyotikler, canli varliklardan(maya, kuf, yosun) elde edildigi halde, Bactrim, Azo boyalari denilen bir Kimyasal meddeden elde edilirler.. Bactrim'e, "Antibiyotik" denmesi bir cins galattir.. Galat her ne kadar, sadece Edebiyatta olursa da, zamanimiz doktorlari sayesinde, Tibbi literature de girmistir.. SAKIN, hicbir ilac vermeyin, atesini bile dusurmeyin... Ates ve Ishal konularini IYI OKUYUN... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Nis 2017 Saat 21:50 |
|
![]() |
|
bykr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrardan merhaba.dediğiniz gibi yaptım.ilaçları kestim bir gün içinde ishal durumu geçti.ateş 2 gün devam edip sonra düştü.şuan göğsünde ve boğazında çok hırıltı var.burnunu açık tutuyorum başka ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. Akinti koyulasirsa, sicak su buhari uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|