|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kevser 2 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eki 2014 Saat 09:47 |
Hocam merhabalar 15 aylik oglum var gecen hafra oksuruk ve ates ve kulaginda akinti olup cok huzursuzdu dr bize klamoks 200 verdi ilaci kullanirken sikayetlerimiz biraz duzeldi ilac bittikten 1 gun sonra cok daha asiri atesimiz cikti 38.5den asagi dusmedi 4 gun surdu dr kan tahlili yapip ona gore degerlendirelim dedi ve kanda enfeksiyon cikti croxilex 200 luk verdi sabah aksam bir olcek bu arada atesi oldugu icin 4saatte bir novalgin ve apireksi surekli kullandik hocam ama cocukta iyilesme sifir biz/ daha kotuye gidiyoruz istahi kapandi su bile icmiyo cok yorgun ve surekli uyuyo en fazla yarim saar uyanik kalip tekrar uyuyo bu arada ishalde basladi ama antibiyotikmi yapti yoksa hastaliktanmi bilemedim ilac kullanirken bu bulgularin olmasi normalmi yoksa biz biyerde yanlis mi yapiyoruz hocam yardimci olun lurfen tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Basiniza gelenler hep, o cahil (veya sahtekar) doktorun verdigi ilaclar yuzunden..
1- Ilk hastaliginda, Klamoks verilerek, sahte iyilik halinin arkasindan daha beter hastaliginiz basladi. 2- 15 aylik bir cocukta; "Enfeksiyon var" diyebilmek icin, Kan sayimindaki:WBC degerinin, 17.0'dan yuksek olmasi gerekir... 3- Bazi NAMUSSUZ doktorlar, Laboratuvarlarla anlasmali olup, laboratuvara haybeden hasta gonderme karsiligi olarak, bu Laboratuvarlarda; cocuk kan degerlerinin yanina, ERISKIN, "Referans Degerlerini" yaziyorlar.. WBC eriskin degerleri: 4.5-11 dir... 7ay-2yas arasi, WBC: 6.0-17 dir... Bu SAHTEKARLIK, artik cok sik yapilir oldu... Zira isin ucunda buyuk RANT var... Bu sahtekarlikla, hem doktorun, hem Laboratuvarin isi artiyor... 4- 15 aylik bir cocuga, WBC:17'den dusuk oldugu halde Antibiyotik kullanmak, sizin her 10-15 gunde bir doktorlara gideceginizin garantisidir. 5- Evet, devamli daha kotuye gideceksiniz, Bu kadar uzun sureli Antibiyotik verdiginiz icinde, ISHAL oldu... En sonunda, Hastanelik olacaksiniz... 6- Bastan beri yanlis yapiyorsunuz, ama kabahat sizde degil, Eski mailleri okursaniz bu yapilan sahtekarliklarin ne kadar yaygin oldugunu gorursunuz... Basit bir Gribi, bu hale getirerek, bir koyundan 3-5 post cikarma pesindeler... Gozunuzu acin... Okuyun... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Eki 2014 Saat 18:50 |
|
![]() |
|
kevser 2 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam para bu kadarmi tatli insan hayati bu kadar mi ucuz bu ülkede şiddete çok karsi biriyim ama bazı Dr darp edilmeyi hakettigini düşünüyorum 20 gündür cocugumda bizde perişan olduk Acile gittik kan tahlili istedim Dr ters bir bakisla gerek olsaydi isterdim bana isimimi ogretiyon dedi sonuç ortada kime guvencez bilmiyorum tahlil sonuçlarında wbc 12 cikti CRP 11enfeksiyon yuksek dedi bizde inandik hocam birde bugün kizarikliklar basladi kafasinda yüzünde ve ensesinde normalmi acaba teşekkürler ilginiz ve alakaniz icin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enfeksiyon, yokki, yuksek olsun...
O once gitsinde, ISININ NE OLDUGUNU IYI OGRENSIN... SALAK: Daha bu yastaki cocugun WBC degerlerini bilmiyor... CRP'ye gelince; Hep anlatiyorum. CRP'nin 2 kullanim alamni vardir... Kardiak risk durumlarinda (Kalp Krizi ve iskemi durumlarinda) sinir:0-5 dir Enfeksiyonlardaki sinir, CRP:40-200 arasidir. Yaniklarda ve agir enfeksiyonlarda, 400'e kadar cikabilir.. Adam daha doktorlugun; "Elif-be" sini bilmiyor, aptal-aptal ahkam kesiyor... O gitsinde once cocuklardaki WBC ve CRP normal sinirlarini bir ogrensin...Ondan sonra hasta ailesine, ukalalik yapsin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|