Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
yasemin
Kıdemli Moderatör
Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
|
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2011 Saat 21:01 |
|
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi
Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12808
|
Gönderim Zamanı: 10 Ara 2011 Saat 14:33 |
Canlarım hepinize afiyet olsun beğendiğiniz için teşekkür ederim ayrı ayrı cevap yazamadığım için affedin babam rahatsız o yüzden fazla kalamıyorum...
Pişi sütle de oluyor ama ben sütü ve kokusunu sevmediğimden dolayı hiç denemedim. Bisküvi kalıplarıyla da kesmek harika oluyor özellikle çocuklar için ama bence kare kare kesince daha güzel oluyor.
Kızartmak ve kabarmasını sağlamak için Gülomun da dediği gibi bol yağ, tabanı küçük bir kızartma tenceresi ve harlı ateş gerekli.. Hamuru dinlendirmenize gerek yok hemen yoğurup açabilirsin. Hamuru açmak için ceviz büyüklüğü şartı yok ister hepsini birden açarsınız isterseniz elinizin aldığı kadar bezeler yapıp açarsınız
|
<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
|
Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2012 Saat 22:01 |
gamzeciğim nerelerdesin?ellerine sağlık,sabah yapacağım,umarım becerebilirim
|
|
dilek yiğitcan
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 31 Mar 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3604
|
Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2012 Saat 00:37 |
Gamze Yazdı:
Malzemeler:
- 1 su bardağı yoğurt,
- 1 adet yumurta,
- 1 paket hamur kabartma tozu,
- tuz,
- aldığı kadar un,
- kızartmak için sıvı yağ.
Yapılışı:
Bütün malzemeleri bir tepsiye koyup yoğurun ve yumuşak bir hamur elde edin. Tezgaha biraz un serpip oklavayla açın ve hamuru istediğiniz şekilde (ben çay bardağı kullandım)kesin. Hamurun hepsini bu şekilde yaptıktan sonra kızartmak için tavaya sıvı yağı ekleyin iyice kızdıktan sonra açtığınız bütün hamurları bir güzel kızartın. Afiyet olsun:)))
eline sağlık canım çok güzel gözüküyo, bende yapıyom ama hem cıvık bırakıyom kaşıkla yağin içine atıyom , hemde şerbetin içine atıyom
|
Düzenleyen dilek yiğitcan - 11 Eyl 2012 Saat 00:45
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
|
Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2012 Saat 16:12 |
gamzeciğimin pişini yaptım.Amma biraz farklı annem bunu krep hamurundan daha katı bir kıvamda tavaya atardı kaşıkla.Süt ve yumurta ile.Ben gamzemin tarifindeki yoğurt ama 2 su bardağı malum kalabalığız süper oldu,yoğunluktan resim çekemedimÇocuk anasınıfına başladı yarın yada pazartesi yapıp yanına katacağım,o zaman çekerim.
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör
Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
|
Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2012 Saat 16:46 |
resim cekeydin
Düzenleyen yasemin - 13 Eyl 2012 Saat 16:46
|
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
|
Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2012 Saat 15:10 |
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör
Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
|
Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2012 Saat 22:06 |
suna ya ne ettin ay canim nasil cekdi göruntu harika bacim ne ettin sen sagolasin
|
|
|