|
Yoğun akıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dyg ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şub 2024 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2025 Saat 16:57 |
Hocam merhaba. 1 ay önce grip oldum. Burun akıntısı, öksürük vb. Daha sonra gün içindeki öksürük falan geçti. Burnumun akıntısı sarı yeşil renge döndü ben iyileşiyorum diye sevindim ama hocam bu akıntı geçmiyor. 1 aydır her sabah boğazım ve burnum sarı/yeşil ve koyu kıvamlı akıntıyla doluyor. Öksürürerek boğazımı, sümkürerek burnunu temizliyorum ama bu kadar uzun sürmesi normal mi? Gün içinde çok yoğun değil. Başım ve kaşım da ağrıyor. İliadin pediatriki 2*4 sırtüstü yatar, baş aşağı pozisyonda damlattım 5 gün. Ama yoğun akıntı devam ediyor. Sizce ne yapmalıyım? 36 yaş bayan.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viruslerin yaptigi tahribat gecene kadar akinti devam eder.
Ara ara sicak buhar uygulayin ve cok fazla soguk ortamlarda bulunmayin. Bir de aksamlari basucunuza, 2 damla ColdMix damlatin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|