Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yine yardımınıza ihtiyacım var
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuyine yardımınıza ihtiyacım var

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2008 Saat 16:58
canım yumurta için erken bence.. ben 7. ayda başlamıştım sanrım.. bir de o söylenenlere kulan asmayacaksın.. ben annem ve kayınvalidem yönünden şanslıydım.. onlar hiç karışmadılar tam aksine herşeyi bana sorararak yedirdiler. diğerleri de tanıdıklar komşular falan zaten onlara bırakmadım hiç çınarı.. bazılarına he dedim kendi bildigimi yaptım.. bazılarına da ben doktorun dediklerini uyguluyorum onun dışına çıkmıyorum dedim o kadar.. isteyen ikna olsun istemeyen olmasin napiim valla..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2008 Saat 19:29
ay burcu döktürmüş yapılabilecek ne varsa yazmış ellerine sağlık yasemincim yusuf baran ın kısmetide bu kadarmış umarım kendini üzmüyorsundur rafadan yumurta sormuşsun artık büyüklere bile önermiyorlar kuş gribi olayları filan yumurtanın iyice pişmesi gerekiyor bir yaşından öncede beyazı sakıncalı alerji riskine karşı bir arkadaş labne peyniri yazmış 6.aya kadar süt ürünlerinin kesinlikle verilmemesi gerekiyor ben bunları biliyorum mümkün olduğunca hazır gıdalardan uzak dur ne kadar doğal derlerse desinler elmayı düdüklü tencerede haşla iyice ezip tel süzgeçten geçir içinede bir tane bebe bisküvisi koy tat vermesi için al sana mis gibi elma püresi hazır almaya hiç gerek yok düdüklü tencerede haşlanınca besin değerleride pek yok olmuyormuş kolay gelsin canım
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2008 Saat 19:29
Orjinalini yazan: bdinler bdinler Yazdı:

canım yumurta için erken bence.. ben 7. ayda başlamıştım sanrım.. bir de o söylenenlere kulan asmayacaksın.. ben annem ve kayınvalidem yönünden şanslıydım.. onlar hiç karışmadılar tam aksine herşeyi bana sorararak yedirdiler. diğerleri de tanıdıklar komşular falan zaten onlara bırakmadım hiç çınarı.. bazılarına he dedim kendi bildigimi yaptım.. bazılarına da ben doktorun dediklerini uyguluyorum onun dışına çıkmıyorum dedim o kadar.. isteyen ikna olsun istemeyen olmasin napiim valla..

annen ve kayınvaliden yönünden şanslı olman gerçektende şans yani. benimkiler Allah razı olsun yardımcı olmaya çalışıyorlar belki ama ben çocuğumu onların değil kendi doğrularımla büyütmek istiyorum.
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2008 Saat 19:31
Orjinalini yazan: mine mine Yazdı:

ay burcu döktürmüş yapılabilecek ne varsa yazmış ellerine sağlık yasemincim yusuf baran ın kısmetide bu kadarmış umarım kendini üzmüyorsundur rafadan yumurta sormuşsun artık büyüklere bile önermiyorlar kuş gribi olayları filan yumurtanın iyice pişmesi gerekiyor bir yaşından öncede beyazı sakıncalı alerji riskine karşı bir arkadaş labne peyniri yazmış 6.aya kadar süt ürünlerinin kesinlikle verilmemesi gerekiyor ben bunları biliyorum mümkün olduğunca hazır gıdalardan uzak dur ne kadar doğal derlerse desinler elmayı düdüklü tencerede haşla iyice ezip tel süzgeçten geçir içinede bir tane bebe bisküvisi koy tat vermesi için al sana mis gibi elma püresi hazır almaya hiç gerek yok düdüklü tencerede haşlanınca besin değerleride pek yok olmuyormuş kolay gelsin canım

anaaaaShockedShocked haşlamammı gerekiyordu. ben elma yedirdim ama haşlamadımShocked
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2008 Saat 19:40
birşey olmaz canım betül çiğ olarak sevmemişti bende öyle yaptım hazır yapılanlarla aynı olsun diye
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2008 Saat 20:08
elmaya çok az su koyup ,kendi suyuyla kısık ateşte pişirdiğinde hazmı kolay oluyor canım bende öyle yapıyordum Smile
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2008 Saat 22:07
rendeleyiptemi pişiricem elmayı kızlar. bide mine bebe bisküvisi demişsin biyerde 6. aydan önce vermeyin diye okumuştum. 4. ayda ıhlamur veya dediğin gibi elma suyuna falan koyabilirmiyim bebe bisküvisi.
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2008 Saat 02:33
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

Aman maş. yesin yesin...inan yemeğen çocuk çok zor..daha neler duycan Yasemin..sende benim gibi kimseyi üzmeden ,kırmadan halletmek istiyorsun,umarım yaparsın canım,bende kimseyi kırmamaya çalışıp,hemde kendi istediğim gibi yapmaya çalıştım ama biraz yıpratıcı geçti bu dönem benim için..sen güçlü ol,,bebeğin için yaptığını hiç unutma..bırak çok üstüne gelirlersede kırılsınlar,hiçbişey çocuğunun sağlığından ve gelişiminden önemli değil...

haklısın canım ondan önemlisi yok. ben yinede kırmadan anlatmaya çalışıyorum ama yinede dinlemezlerse elimden birşey gelmez kırılmayı kendileri istemiş olur. az önce oğluma yoğurt mayaladım ama tutarmı bilmem. daha önce hiç yapmamıştım. bakalım beccerebilecekmiyim. sonucu size bildiririmLOLLOLLOL

şokkkk şokkkkk şokkkkkkkkkk sonucu açıklıyorum......
becerememişimmmmCryCry tutmamış yoğurdum yaaaa. aynı kesik süte benziyorConfused
forumda verilen tariflere göre yaptım bi hevesle açtım sardığım havluları ama sonuç hüsranCryCry
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.