Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
begumunannesi
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
|
Konu: yine oyuncak Gönderim Zamanı: 14 Ara 2007 Saat 14:30 |
Erkin Bey benim kizim 3 aylik ona yere yattiginda tepede sallanan biseylerin oldugu bir duzenek almak istiyorum ancak bu tip duzeneklerde emekleme aparati olanlar var.Baya da pahali seyler o yuzden size danismak istedim sizce emekleme aparati gerkli mi? Cok sagolun pisik onleme soruma verdiginiz cevap icin de ayrica.
|
|
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7483
|
Gönderim Zamanı: 14 Ara 2007 Saat 16:39 |
Merhabalar.
Park yatağın var mı canım? Eğer varsa ondaki aletlerden fotoğraftaki gibi bişiler yapmıştım ben belki faydası olur. Ben çok faydalanmıştım. Erkin Bey araya girdim ama bu park yatak oyuncakları süper yer oyuncağı oluyor söylemeden geçemedim. Beğendiniz mi merak ettim.
|
|
emiralp
Kıdemli Üye
Puanlar: 804
|
Gönderim Zamanı: 14 Ara 2007 Saat 17:35 |
valla ben çok beğendim.bende yer halısı alıp almamaya kararsız kalmıştım.işe yarıyorsa almak lazım.ellerine sağlık.becerikli anne.
|
|
|
duygu07
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 14 Ara 2007 Saat 18:09 |
Teşekkür ederim ama yatak yoksa alın derim. Yani eğer başka yatağınız varsa yeniden almak halıdan daha pahalı olabilir. İltifat için teşekkür ederim.
|
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8349
|
Gönderim Zamanı: 14 Ara 2007 Saat 22:47 |
ben de kullandım onu epey bir işimize yaradı. aynı duygununki gibi.. oradan baya bir oyalandı ve zaten 3 aydan sonra tam anlamıyla zevk almaya başlıyor.sürünmeye başlayınca pek içinde durmadı ama hala daha yerde duruyor arasıra gidip sallayıp vakit geçirebiliyor. hayatımda aldığım en yararlı şeylerden biriydi diyebilirim.. ama benimkinde emekleme aparatı diye birşey yok. internetten almıştım ve 50 ytl idi. şimdiki fiyatını bilmiyorum ama..
|
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
|
ayşky
Üye
Puanlar: 46
|
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2007 Saat 00:34 |
hanımlar merhaba ;
benim kızım dört aylık ben de karyolasına dönence aldım .bir dehalı alıyım diyordum.siz sonra içinde durmuyorlar mı diyorsunuz? yani birkaç ay sonraa oyun halısında oynamaz mı? öyleyse boşyere almayayım
|
|
duygu07
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2007 Saat 18:07 |
ayşk canım ben olsam almazdım çünkü yuvarlanma vakitleri başlar yakında. Ben ancak çift kişilik yorganla yere bırakabiliyorum. O bile yetmiyor bazen
|
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8349
|
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2007 Saat 21:16 |
daha duruuunn, koca salona bile sığamayacak..
sevgili ayşky ben de alma, yani 5-6 aydan sonra pek kullanılmıyor. benim oğlum 7 aylık, o gene yerde duruyor ama çok vakit geçirmiyor arsıra yanına gidip biriki sallıyor (önceden sadece oyuncaklara dokunurdu, şimdi komple sallıyor ) o kadar..
|
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
|