|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eki 2014 Saat 04:31 |
|
SAKIN HA!!!!!
Geri zekali, resmen Kortizon koydurmus... Yuh yani!!! Ve; o isguzar Eczaci'da bu sarlatanlik urununu yapti ha!!! Sakin ha, aman ha, sadece Iliadin damla kullanin... |
|
![]() |
|
mydeep
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eki 2014 Saat 21:08 |
|
Hocam kullanmadım Allahtan. Yalnız bizim kulak tıkanıklığımız geçmiyor. İlladin damlayı kullanıyorum bi gün ara verip yeniden 3 gün yapıyorum ama olmuyor. Burun tıkanıklığı da çok yok. Kulağım tıkalı, sesler sanki kullağımın içinden tekrar geliyor diyor. Bir de bastırınca acıyor diyor. Amoklavinin 3. Günündeyiz. Ne yapmalı hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eki 2014 Saat 21:50 |
|
Antibiyotik kullandiginiz surece duzelme OLMAZ.. Oncelikle Antibiyotigi kesin. Bogazda tekrar "Dogal bakteriler"in olusmasina kadar idare edeceksiniz. Ara-ara Iliadin, Serum Fiz kullanin...
Cep telefonundeki konusmalari anlayabiliyorsa, kulaklarinda bir problem yok demektir. |
|
![]() |
|
mydeep
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 20:31 |
|
Hocam, geçen haftaki kulak problemimizden sonra 3 gündür yine başladık. Yüksek ateşte var 3 gün bugün. Yine öksürük var yine burun akıntısı ve eli sürekli kulağında bu sefer işitmeede de hafif bi sıkıntı var sanırım, konuşmaları tekrarlatıyor. kalıcı bi hasar olacak diye korkuyorum. Bu sıkıntılarla gittiğimiz farklı bir doktor, boğazının ve kulağının kızarık oldugunu söyledi. ve tabiki antibiyotik verdi. gecen okul sezonu ve bu yıl da çok sık hastakandıgımızı duyunca birkaç soru srdu. ağzına acı su geliyor mu vs diye ki evet arada karın ağrısından şikayet eder ve ağzına acı su gelir ve reflüden şüphelendiğini söyledi. kan testi ve tetkik verdi. size testleri gönderiyorum ne dersiniz hocam ??
|
|
![]() |
|
mydeep
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 20:35 |
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 20:49 |
|
Hicbirini yaptirmayin, hicbirine gerek yok.
Bu konu ile ilgili eski mail ve Alt Forum yazilarini okuyun. Benim dediklerimin disina cikmayin. |
|
![]() |
|
mydeep
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 21:23 |
|
Hocam peki 3 gün ateş aynrn devam ediyor boğaz kızarık kulakları da kızarık ciğerlerine de inmiş dedi hatta biliyorum siz hiç sevmiyorsunuz ventolin şurup sudafed aug ve airfiks gibi bişi yazdı. Hiçbirini almadım. Sadece bal/ lümon ve illaidin damla ile mi devam ediyim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Kas 2014 Saat 05:19 |
|
Aynen oyle.
Benim "Ventolin'i" sevip-sevmemem onemli degil...Cocuklar icin zararli. Yazilarimi okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|