Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yine göz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyine göz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2790
Mesajın Direkt Linki Konu: yine göz
    Gönderim Zamanı: 15 Nis 2009 Saat 19:21
merhaba dr.bey

oğlum 32 aylık

yaklaşık bir ayı gecgindir soğuk algınlığı devam ediyor limonlu bal serum fizyolojik ve vicks kullanıyorum geceleri hiç öksürmüyor ara sıra devam eden oksurukleri mevcut...burun akıntıları hemen hemen bitti, ama en önemlisi bu donemde illiadin ped damla kullanmama ve masajlarıma rağmen gözdeki sulanma devam ediyor goz dr.na goturdum tek başına sulanmayı onemli gormedi ben goz tansiyonuna baktırmak istedim ama yaşı kucuk rahat durmaz iyi sonuc alamayız bayıltmamız lazım onuda simdilik yapmayalım dedi sizce ne yapmayım? alerjik midir zytrec diye bir surup onermiştiniz onceden onu denemelimiyim??

birde son olarak bir cocuk hastayken yani viral virus taşırken vucuduna başka virus girebilir mi??cunku tam bitti diyorum tekrar başa sarıyor.
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2790
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2009 Saat 10:52
dr.bey benim mesajımı gormediniz mi Unhappy
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118448
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2009 Saat 11:10
Sıra ile gidiyoruz. Arada birde hasta bakıyorum.... Aralarda..
Bu yaşta göz tansiyonuda nereden çıktı?? Göz doktorunuz ne diyorsa, onu uygulayın, elalemin gazına da gelme..Ne gerekirse, doktorun yapar. Zytec 'in bir işe yarayacağından şüpheliyim, göz doktorunla bir konuş.
Evet, Suçiçeği geçiren bir çocuğa Kabakulak bulaştıramazsınız. Birinci virusun lenfositlerden salgılattığı "İnterferon" maddesi, vücuda yeni bir virusun girmesini önler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.