Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yine gaz yine gaz :(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyine gaz yine gaz :(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
akasya2213 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 352
Mesajın Direkt Linki Konu: yine gaz yine gaz :(
    Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2012 Saat 22:32
hocam merhaba;
oğlumun kilo alımı yetersiz olduğu için ek gıdalara 4.ayında sonunda başladık.(2800 doğdu şuan 5 aylık ve 5700 kilosu ) meyve suyu,yoğurt,gece yatmadan önce tahıllı bir mama.fakat ek gıdalara başladığımızdan beri gaz problemimiz tekrar etti.saniyede bir gaz çıkarıyor bebeğim,karnı sürekli gurulduyor,hani ishal olursunuzda bağırsağınızdan sesler gelir ya devamlı ses var karnında.gece yarı uyanık vaziyetteyken yatağımda oğlumun karın gurultusunu duyuyorum.emerken kıvranıyor sonra başlıyor ağlamaya.her gece 21:00-23:00 arası benim için kabus durmaksızın ağlıyor.
sizce ne yapmalıyım?mide bağırsak sisteminde bir sorun olabilirmi?artık eşimle hergün kavga ediyoruz ben doktora götürmek istiyorum eşim doktora gitmekten bıktığını söylüyor.vallahi çaresiz hissediyorum kendimi.
önerileriniz benim için çok değerli.sabırsızlıkla bekliyorum yanıtınızı.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118541
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2012 Saat 20:13
Ek gıdalar, hele "tahıllı mama" bu ayda verilmez. Eğer anne sütünüz yok veya yetmiyorsa, sadece kutu sütlerinden takviye yapın. Gerisi için eski mailleri okuyun, 3 seneden beri anlatıyorum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.