|
Yetişkin kaşıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Saat 10 Dakika önce Saat 21:37 |
Hocam pazar günü iftardan sonra babam 60 yaşında misafirlikte yediği yemeklerden olduğunu düşünüyoruz çay içerken vücudu kaşınmaya başlamış. Doktora gitmişler alerji ilacı vermiş ilaç içince rahatladığını söyledi kaşıntılar yok oldu fakat gündüz bacağı kaşınmaya başlamış azıcık döküntü olmuş sonra iftarda yüz kısmı kızarmaya başladı. İlacı verince döküntüler de gitti. Besin alerjisi böyle mi oluyor. Kaşıntı kızarıklık sonrada yok oluyorlar. Size sormadan da ilaç vermek istemedim fakat çok zorda kaldığı için vermek zorunda kaldık. Böyle bu kaşıntılar ne kadar sürer ve neler yapmalıyız.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kimyasal katki maddeli gidalar bu sekil reaksiyonara sebep olabilirler.
Oldugunda, 1 tablet Zyrtec verin. Cay'dan ziyade, yemekte yedigi (muhtemelen tatli) veya disardan alinmis bir gida (Lahmacun?) sebep olmustur!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|