|
Yetişkin Glikoz ve hgb |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ö.Can ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: Dün Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Saat 22 Dakika önce Saat 00:39 |
Merhaba Kadir hocam aranıza birkaç gün oldu katılalı yazılarınızı okuyorum ancak kendim için ne yapmalıyım . Değerleri atıcam. Açlık kan şekerim biraz yüksek diyabet hastası olmaya yakınsın dendi.Şekeri kestik.Bağırsaklarımdan4 aydır rahatsızım sürekli hazmedemiyormuş gibi hissediyorum. Ekmeği ve karbonhidratı kestik. Şimdi bağırsak düzenleyici, Mide koruyucu ve ferrum kullanıyorum. Ama kabız oluyorum. Hocam ne yapmalıyım. Bir de dvit bakılamıyor burda haftada 1 içmem için dvit hap verdi doktor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119628 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben falci degilim!!!
1- Elinizdeki tahlillerin tamamini bana gonderin. Ben asla Turk doktor yorumlarina itibar etmem. 2- Yasiniz????? 3- Cinsiyetiniz??????? 4 D vitamini bakilamasa bile; Turk vatandasi olup da D vitamini yeterli olan bir kimseye ben simdiye kadar rastlamadim. Her sene en az 1 ampul icin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|