Yer tutucu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ahmetsaid
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2019 Saat 17:35 |
Hocam oğlum 8 yaşında iki tane yan yana azi disi çekildi yer tutucu taktırmadim ama bugün dişçiye gittik film çekildi ve gelen bir azi dişin diğer azi nin yerine kaydığı ı söyledi filme bakınca şimdi tekrar yee tutucu yapılıyor o dişi kayacakmis vidali olacakmış ne yapacağım ben bütün dış ve yer tutucu ile ilgili soru cevaplari okudum ama kaymış bu disi bana yol gösterir misiniz
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116924 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Palavra!! Kaziklandiniz.. Kalici disler cikmadan evvel, ZATEN ust uste dururlar.. Yuzbinlerce seneden beri olan, dogal bir hadise!! |
|
Ahmetsaid
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
|
Doktor bey bir azi disi çıktı ve o çekilmiş olan iki diş boşluğunun tam ortasından çıkmış öbür dişe yer yok gözüküyor bakınca ağzına yine de siz o dişi oradan tekrar çıkar kendine yer acar diyorsanız yer tutucu yaptirmayacagim sadece cevabınızı bekliyorum
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116924 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Tabiiki, kendine yer acarak cikar.. Yanliz dikkat edin!!! Kalici disler, kucuk cikip, sonra buyumezler… Eriskin cesametinde cikarlar.. Bu sirada cocugun yuzu ve cene yapisi KUCUK oldugundan, bu disler ya "kazma gibi" veya "Ic ice gecmis" halde olabilirler.. Cene buyuyunce, hepsi yerlerine oturur.. Ergenlikten once, cene daha gelismesi TAMAMLAMADAN once yapilan dis telleri ve yer tutucular, gereksizdir. ZATEN; kendiliginden yerlerine oturacaklar. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|