|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120209 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
West Sendromu olabilirmi??? Bilemiyorum, simdiye kadar olan kontrollerde, bir sey soyledilermi?
|
|
![]() |
|
zelalim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok hocam birsey soylemediler,Allah korusun otizmmi diye cok endiseleniyorum ben.birebir tutuyor butun yaptiklariyla.bugune kadar belki arabaya binince gazindan dolayi nispeten rahatladigindan belki de disariya karsi ilgisiz olup hep gozlerini kapatmayi uyuklamayi sectiginden,kontrole gidince uyku mahmuru birazdaha rahat oluyor,zaten kontroller de cok kisa suruyor hocam dili disarda yalaninca da hep acikmis oldugunu soyluyorlar yeni beslemis olsam da.bakiyorum okuyorum bu hastalik icin tek bir tip gorunus de yok kucukken,motor gelisiminin 1,5 yasina kadar yasitlarinin onunde bile seyrettigi sonradan durakladigi geriledigi durumlar var,baslarda hic farkedilmiyormus bile hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120209 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz; genede bir Cocuk Norolojisinde gosterin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|