Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Yenidoğan
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yenidoğan göbek bağı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyenidoğan göbek bağı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miraçfiliz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı miraçfiliz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: yenidoğan göbek bağı
    Gönderim Zamanı: 26 Kas 2015 Saat 13:02

Mrb kadır bey oğlum 8 gunluk emziriyorum dun kontrolü vardı doktor banyodan sonra fon makinasıyla kurut dedi göbeğini kafam karıştı sizce gobeği kaç günde düşer birde sureklı ben emmek istiyor veriyorum bende mesela bugün geri çıkardı bıraz ne kadar sıklıkla emırmeliyim sarılığı 12 çıktı bende dediğiniz gibi güneş banyosu yaptırdım ama daha ne yapabilirim birde sutumu arttırmak için ne yapmalıyım birde kadir bey kakasının kokması normalmi şimdiden teşekkürler

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120209
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2015 Saat 18:29
1- Fon makinasi gereksiz. Havlu veya tulbent ile kurulayin, arkasindan kolonya surun.
2- Gobek,4 gunde de dusebilir, 20 gunde de dusebilir.
3- Geri cikarma; Gazi iyi cikmayinca olur. Gaz cikarmayi iyi ogrenin, Video'yu seyredin.
4- Bu saatten sonra, Sarilik ile ugrasilmaz, sakin olcum bile yaptirmayin.
5- Emzirme aralari; 3-4 saat olabilir.
6- Sutu arttirmak icin; Bol su icin, kafaniz sakin olsun, istirahat edin.
7- Her kaka kokar, normaldir. Anne sutu alanlarda "Kaka kokmaz" lafi, uydurmadir.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı miraçfiliz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 00:03
Çok sağolun hocam çok emiyor beni bu normal mi sutum var gogsumde uyuyor bende indiriyorum tekrar ağlayınca tekrar veriyorum uzun bır sureç oluyor böyle ama birde ben sürekli sut içiyorum gaz yapmaz dimi bebege şimdiden sağolun iyi geceler ve kakayı az yapıyo taşmıyo bezden ceviz ve cevizden büyük yapıyor gaz videosunu bulamadım yardım eder misiniz
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı miraçfiliz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 07:24
Hocam peki ben soda içebilir miyim sade maden suyu bebeğe bir zararı olurmu gazını kolay çıkarır diyorlar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120209
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 09:06
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı miraçfiliz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 10:54
Hocam gobeği normalmi 10gun oldu bugün diğer tarafı kalkmiştı hafıf orda turuncu bir sıvı gelmiş kanla ne yapmalıyım
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı miraçfiliz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 12:46
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı miraçfiliz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 12:51
.       hocam popo deliğinde bir şişlik var hafif kızarıkda sizce tehlikeli mi kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama 8 yıl sonra tup bebek yöntemiyle oldu mucize gibiydi biraz paniyim bu yuzden
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.