|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
miraçfiliz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı miraçfiliz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kas 2015 Saat 13:02 |
Mrb kadır bey oğlum 8 gunluk emziriyorum dun kontrolü vardı doktor banyodan sonra fon makinasıyla kurut dedi göbeğini kafam karıştı sizce gobeği kaç günde düşer birde sureklı ben emmek istiyor veriyorum bende mesela bugün geri çıkardı bıraz ne kadar sıklıkla emırmeliyim sarılığı 12 çıktı bende dediğiniz gibi güneş banyosu yaptırdım ama daha ne yapabilirim birde sutumu arttırmak için ne yapmalıyım birde kadir bey kakasının kokması normalmi şimdiden teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120209 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Fon makinasi gereksiz. Havlu veya tulbent ile kurulayin, arkasindan kolonya surun.
2- Gobek,4 gunde de dusebilir, 20 gunde de dusebilir. 3- Geri cikarma; Gazi iyi cikmayinca olur. Gaz cikarmayi iyi ogrenin, Video'yu seyredin. 4- Bu saatten sonra, Sarilik ile ugrasilmaz, sakin olcum bile yaptirmayin. 5- Emzirme aralari; 3-4 saat olabilir. 6- Sutu arttirmak icin; Bol su icin, kafaniz sakin olsun, istirahat edin. 7- Her kaka kokar, normaldir. Anne sutu alanlarda "Kaka kokmaz" lafi, uydurmadir. |
|
![]() |
|
miraçfiliz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı miraçfiliz
Çok sağolun hocam çok emiyor beni bu normal mi sutum var gogsumde uyuyor bende indiriyorum tekrar ağlayınca tekrar veriyorum uzun bır sureç oluyor böyle ama birde ben sürekli sut içiyorum gaz yapmaz dimi bebege şimdiden sağolun iyi geceler ve kakayı az yapıyo taşmıyo bezden ceviz ve cevizden büyük yapıyor gaz videosunu bulamadım yardım eder misiniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı miraçfiliz
Hocam peki ben soda içebilir miyim sade maden suyu bebeğe bir zararı olurmu gazını kolay çıkarır diyorlar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120209 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı miraçfiliz
Hocam gobeği normalmi 10gun oldu bugün diğer tarafı kalkmiştı hafıf orda turuncu bir sıvı gelmiş kanla ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı miraçfiliz
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı miraçfiliz
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|