Sevgili Av.Begüm hanım şimdiden tekrar tekrar çok teşekkür ederim.hemen açıklayayım.8 yıl önce boşanmıştım.boşanma davasını avukat tayin ederek ben açtım.anlaşmalı boşanma yapmak istiyorum.fakat eski eşim çocukların velayeti bende olmazsa,kolay boşanamazsın dedi.oysa çocuklarım benimle yaşıyorlardı.onunla yaşamayacakları da kesindi,buna rağmen velayet istedi.bende yeterki beni biran önce boşasında çocuklarım bende yaşadıkları halde aman velayeti onda olursada olsun diye düşünmüştüm.aslında böyle düşünmemi avukatım istedi.çünkü sürtüşmeli boşanma olursa avukata ödeyeceğim para daha fazla olurmuş.benimde buna gücüm yoktu.kabul ettim.fakat şimdi anlıyorum ki,çocuklarımın bende yaşayacaklarını bildiği halde velayeti istedi çünkü velayet bende olursa ona nafaka davası açmamdan korkmuş demekki.oysa ben iyi niyetli düşündüm sonuna kadar.çocuklarıma ben yetmeye çalışırken o da borçlarını bitirir sandım.işte böyle vijdanlı davrandım ama onu da hukuken haklı yaptım.
Şimdi elimden gelen ne ise mücadele etmek istiyorum.ama bana yardım edermisiniz ne olur.çocuklarım çok mağdur.baba ve babanın ailesi(babanne dede amca hala) hepsi çocuklarıma karşı.ilişkileri bitti.çocuklarıma son derece hakaretvari davrandılar.çocuklarımı siper aldılar.