Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Turşular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yemeklik domates biber konservem
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuYemeklik domates biber konservem

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 9101112>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12808
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2013 Saat 11:13
Ellerinize sağlık canlarım afiyetle yiyin Smile

Gülüm şu kırmızı biberleri nasıl yaptın bir anlatıver sana zahmetBig smile




<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009
Konum: giresun
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13231
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2013 Saat 12:47
Gamzecim çok basit temizledim kaynattım kabukları soyulacak kıvama gelirken sıcak sıcak kavanozladım azıcık tuzla sadece bu kadar Smile
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12808
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2013 Saat 12:51
sağol canım peki kavanoz kapaklarını kaynatmamıza gerek var mı? bir de kabuklarını soyarak mı kavanozladın?Smile




<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009
Konum: giresun
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13231
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2013 Saat 12:55
Yok kaynatmıyorum kaynar suyla koyup sıcak kapatıyorum Smile kabuklarını açınca soyuyorum ben gamze salata meze kahvaltı her yerde kullanılıyor Smile
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12808
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2013 Saat 12:58
tekrar teşekkürler gülümApprove 

geçen sene ben hem közleyip hem de kaynatıp dondurucuya atmıştım ama tadını hiç beğenmemiştim... bu seferde böyle yapayım Smile




<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009
Konum: o şimdi okulda
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9243
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2013 Saat 17:16
oy böyle bakıp bakıp hevesleniyorum ama yapacak halim yokTonguegeçen sene çok yapmıştım menemen ve taze fasulye patlıcan ne bulduysam yaptım ama  bu sene belki yaparım diyorum TongueLOLLOLLOLköyden kaynanamın bahçesinden patlıcan,biber,taze fasulye topladım, onlara ek olarak 10 kilocuk domates alır belki yine yaparım inşallahhhhhhh LOLLOL

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009
Konum: Kayseri
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7222
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2013 Saat 18:19
 Ne varsa bu topicte var maşallah.
Ben de menemen yaptım, yerlerine kaldırmasaydım hepsini çeker kapak ederdim topiceeee LOLLOLLOL Zübeyde duymasın, geçen sene kaç kavanoz yapmıştı o? benimki 19 cuk oldu LOL ama şimdilik LOLLOL
Ayşegül sen otur oturduğun yerde hiç bişey yapma, bacaklarını uzat getirsin kaynanan, sen de ye LOL LOL Az ağırdan sat kendini LOLLOL
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009
Konum: giresun
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13231
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2013 Saat 18:34
Pig Aha bu haldeyim ya yemişim konserveyi Ayşegül sana bişi olmasın Pig
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 9101112>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.