|
Yemek sonrası karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2020 Saat 22:31 |
Hocam merhaba. 3.5 yaşında oğlum 2 3 gündür birşey yediğinde karnım ağrıyor diyor. Yemek istemiyor desem hayır sevdiği şeyleri dahi koyuyorum önüne 2 lokma alıp kıvrabmaya başlıyor ve çok gaz çıkarıyor gece özellikle sürekli gaz çıkarıyor ayağını sıcak tutuyorum sıcak su torbası VS koyuyorum üşütmüş tür diye. Büyük tuvaleti falan normal günde 2 kere çıkıyor. Başka bir şey yok sadece karın ağrısı o da bişey yediğinde. Ne yapalım hocam.
|
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
![]() ![]() ![]() ![]() |
3.5 yaşında 17.9 kg boyu 104 cm. İştahı olan bir çocuktu. Size sorduğumda zaman zaman çocuklar obez olmamak için iştahı kapatır demiştiniz acaba öyle mi yine. Bu da geldi aklıma
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117863 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 yas cocuk cesametinde!!! Asiri fazla yedigi icin oluyor. Zaten normal yiyen bir cocuk, gunde;2 defa kaka yapamaz..
Obez olmus bile!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|