Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yemek seçme ve ilaç içmeme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyemek seçme ve ilaç içmeme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ousta Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: yemek seçme ve ilaç içmeme
    Gönderim Zamanı: 17 May 2011 Saat 12:09
Merhaba Nilçin hanım,size öncelikle kızımdan bahsedeceğim,kızım4,5 yaşında ve aşırı yemek seçen çocuk yediği şeyleri madde madde yazsam inanın çok çok azdır fakat bu iştahsızlık olarak anlaşılmasın sevdiklerini gayet iyi yiyiyor.Bu yemek seçmeyle alakalı mı bilmiyorum ilaç içmiyor veya vitamin olsun ağız yoluyla hiç ilaç almıyor zorla vermeye kalktığımızda püskürtüyor güçlü elimizden ilacı alıyor ve heryer ilaç oluyor ama o içmiyor.Hastalıklarımızda hastalandığından daha çok ilacı nasıl içireceğimi düşünüyorum.Genelde fitil ya da iğne onlara da tepkisi oluyor ama tutarak falan yapıyoruz.Çocuk doktorumuz bu işi bir pedagogla halledebileceğimizi söyledi,ben sizden beni yönlendirmenizi istiyorum ayrıca teknik olarak yapabileceğim bir yaklaşım söyleyebilir misiniz bana.Yemek konusunda sebze ya da bakliyat olsun annecim ne zaman yiyeceksin bu yemekleri dediğimde büyüdüğümde diyor sen artık büyüdün yavrum diyorum oradan da kıvırıcak bişey buluyor.Durumumuz böyle Nilçin hanım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim İstanbul da biryere de getirebilirim normalde Tekirdağ dayız ama,eğer çözülebilir bir sorunsa bunun tedavisinin süresi ne olur acaba tahmini olarak soruyorum.İyi günler,Teşekkürler
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2011 Saat 21:13
Merhabalar,
Öncelikle tam kızınızı ve sizden tam bilgi almadan belki belirtmeliyim ki yanlış ifadeler olabilir ama zaten bunun için bir uzmanın sizi ve kızınızı görüp değerlendirmesi daha doğru olur. Kızınız bunları şımarıklık olarak ya da sizin dikkatinizi çekmek için de yapıyor olabilir. Eğer beğenmediği bir yemek olduğunda onun sevdiği yemekleri yapıyorsanız bu tutuma alışmış olabilir. İstanbul'da üniversite hastenelerinin çocuk psikiyatri kliniklerine başvurabilirsiniz. Süresi tam olarak belli değildir. Sevgiler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.