Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - YAVRULARINIZA KENDİNİ SAVUNMAYI NASIL ÖĞRETTİNİZ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuYAVRULARINIZA KENDİNİ SAVUNMAYI NASIL ÖĞRETTİNİZ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2011 Saat 20:51
Orjinalini yazan: Siddartha Siddartha Yazdı:

http://www.anneoluncaanladim.com/aoa/2061/once-iyi-insan-yetistiriyor-muyuz

Hülya'nın tam da bu konuyla alakalı son yazısını okumanızı tavsiye ederim... Wink

İlginiz için teşekkür ederim haluk bey okudum hatta kitabın siparişini bile verdim :))
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2011 Saat 23:21
bende hilal gibi önceleri kimseye el kaldırma diyordum en ufak tartışmada hemen araya girip müdahale ediyordum ama olmuyor gerçekten sonra küçücük çocuklar vurur oldu kızıma o oturdu ağladı sadece benim de içim acıdı karşı tarafın annesi hiç bişey yapmadı gülüp geçti hatta geçenlerde biri üç aylık bebeğime vurup duruyor ben korumaya çalışıyorum annesi yalandan da olsa yapma bile demedi
şimdi bende oturup konuşuyorum kızımla eğer biri sana vurursa hakkını ara sende ona vur diyorum eşim sürekli boğuşuyor kızımla güçlü olsun kendini savunsun diye beraber boks filan çalışıyorlar
yine de doğru mu yapıyorum bilmiyorum doğrusu aslında herkesin aynı şekilde davranması ama öyle anneler var ki çocuk yetiştirmekden aciz onlara ve onların yetiştirdikleri çocuklara karşı da kendilerini savunmayı öğrenmeleri gerekiyor
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2011 Saat 00:44
benim oğlum yaşıtlarına karşılık veriyor ama
eltimin bir oğlu var 6.5 yaşında o hep hırpalıyor cimcikliyor yavrumu ona gücünün yetmeyeceğini bildiği için hiç karşılık vermiyor anneside ona sadece yapma kerem diyor gerisi yok benim sinirler tepeme biniyor sonrada 
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2056
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2011 Saat 01:08
Winkhttp://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22511&PN=1&title=cok-mu-pasif
bi ara bu sorunu çoook kafaya takıyordum belki burdaki paylaşımlarda işine yarayabilir canımWink
bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2011 Saat 08:26
bence kreş yuvalarda durum daha vahim o zaman görmüyoruz dediğiniz gibi iyi yetiştirilmeye çalışan çocuklar zararlı çıkıyor ama doğru davranışın faydasını ileride görürüler inşallah
çocuklarına sahip çıkmayan yada hiçbir söz söylemeyip biz böyle yetiştiriyoruz deme saygısızlığını gösteren annelerede pes demekten başka ne denirki. 
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2011 Saat 11:13
hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar sanıyorum genel olarak biri sana vurursa sende karşılık ver şeklinde oluyor genelde tutumlar ama doğrusu bumu çok emin olamıyorum..

Bende özellikle erkek çocuk babalarına çok görev düştüğünü düşünüyorum birine tokat atınca yada bir şekilde şiddet uygulayınca  aslan oğlum bak nasılda güçlü aynı babası tutumlarını çok yanlış buluyorum..

Kendini korumak aynı şekilde davranmak mı olmalı sizce..

Aslımda içimden geçen çözüm oğlum biri sana vurursa bana söyle onu uyarayım demekConfused  ama bundada hatalar var sonuçta hayatının her evresinde ben yanında olmayacağım bilinç altında bunuda yerleştirmemeliyim..

peki çizgi filmlerin yada oyunların şiddette etkisi ne ölçüde sizce..Anneleri suçluyoruz ama suçlu farklı şeyler olamaz mı..

Düzenleyen Ayşen - 06 Oca 2011 Saat 11:16
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2011 Saat 12:48
Orjinalini yazan: _bilge_ _bilge_ Yazdı:

Winkhttp://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22511&PN=1&title=cok-mu-pasif
bi ara bu sorunu çoook kafaya takıyordum belki burdaki paylaşımlarda işine yarayabilir canımWink
teşekkür ederim cnm okuyacağım Clap
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2011 Saat 23:27

hıııııııııı yorumları neden göremiyorum ben :))))

heyecanla bekliyorum tavsiyelerinizi Clown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.