Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yatakta uyutma alıskanlıgı kazandırmak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyatakta uyutma alıskanlıgı kazandırmak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Konu: yatakta uyutma alıskanlıgı kazandırmak
    Gönderim Zamanı: 03 Şub 2008 Saat 01:32

merhaba Özlem hanim.. Clown

oglum 3.5 aylik gaz sorunu olup baska türlü uyutamadigimiz icin yataginda sallayarak uyuttuk.. (38. haftada dogdu 2.450kiloydu cok aglagan bi bebek dayanamadik salladik) simdi alisdi ben bunu unutturmak istiyorum ve cok zor olcani düsünüyorum nekadar bi zaman alir? kac gün ugrasmam lazim unutturabilmem ve onun artik sallamadan uyutuldugunu anlamasi icin? bi zaman söyleyebilirmisiniz cevabiniz icin simdiden tesekkür ederim iyiki varsiniz..
Yukarı Dön
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2008 Saat 20:50

Özlem hanim..20 25 dakika aglamasi normal diyolar sonra uyur yaninda oldugunu bilsin aglasada kötü diil deniyo..esimde bende nasil davrancamizi bilemiyoruz yardimci olursaniz seviniriz..Clown

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2008 Saat 15:49
oğlunuz alışkanlık kazanmak için çok küçük bir süre sallayıp tam uyumadan yatağına koyabilir yanında oturabilirsiniz. ancak ısrarla ve uzun süre bebeği ağlatmak dopru değil. ilk bir yıl çocukların gereksinimlerinin karşılanamaması onların temel güven dıuygusu geliştirmelerini zedeleyebilir. uyumuyorsa sallamaya devam edin ve ara ara denemeler yapın
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.